logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αυλαία στο Χαριλάου!
 13/9/2021

Στο καταληκτικό παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Μεγάλες προσδοκίες και φέτος στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων. Σε διαδικασία επανεκκίνησης βρίσκεται ο ποιοτικός φέτος ΟΦΗ.

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Ο Άρης προέρχεται από πετυχημένη σεζόν, που τον βρήκε στην τρίτη θέση, αν και για μεγάλο μέρος της περιόδου ήταν δεύτερος. Σε αυτήν την βάση πατούν οι κίτρινοι στοχεύοντας σε ανάλογη συνέχεια. Ο Άκης Μάντζιος έμεινε στον πάγκο, ενώ το ρόστερ ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, με μεταγραφές πρώτης γραμμής σε άμυνα και επίθεση. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πως ξεκινά την σεζόν με αφαίρεση έξι βαθμών. Ντεζαβαντάζ που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με την δεδομένη ενίσχυση του ανταγωνισμού στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Συνεχόμενα γκολ-γκολ στα φιλικά ματς.

Ο ΟΦΗ πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές την περασμένη περίοδο. Οι πολλοί τραυματισμοί λύγισαν την ομάδα από το Ηράκλειο που φλέρταρε με τον υποβιβασμό, αλά την έσωσε η ψύχραιμη καθοδήγηση από τον Νίκο Νιόπλια που ανέλαβε τα ηνία στα πλέι οφ. Φυσικά, στόχος είναι η επανεκκίνηση, ο κόουτς παρέμεινε στον πάγκο, έγιναν και κινήσεις ισχυροποίησης στο ρόστερ. Υπάρχει προβληματισμός από την εικόνα των Κρητικών στα φιλικά παιχνίδια. Δεν σκοράρουν εύκολα, μόνο στο τελευταίο ματς με τον Εργοτέλη κέρδισαν με 1-0. Δεν υπολογίζονται ο κεντρικός μέσος Μεγιάδο και ο μεσοεπιθετικός Τοράλ. Πολύ χαμηλά ο άσος του Άρη. Ένα γκολ έστω μπορεί να το βάλει και ο ΟΦΗ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-ΟΦΗ Γκολ-γκολ (2.35)





Βαθμολογία 2023-24