logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!
 13/9/2021

Αρκετά καλό πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο με επτά ιπποδρομίες συν μια από την Νότια Αφρική. Ενδιαφέρον για το ΣΚΟΡ όσο και για τα πολύπλοκα στοιχήματα.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 5η μέχρι και την 8η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική η σειρά προτίμησης είναι: 5-3-10-2.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να σημειώσει νίκη. Από κοντά ο ΦΙΓΑΛΟΣ ενώ δεν αγνοείται ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΚΑΛΑ ΝΤ’ ΟΡ, από κοντά ο ΤΑΡΑΝΙΣ ενώ δεν αγνοείται ο ΜΕΙΦΕΝΓΚ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, η ΑΝΙΛ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΝΤΑΙΝΑΜΑΙΤΥ, ΜΑΝΙΑΝΝΑ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η κούρσα, η ΕΙΡΗΝΗ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΤΑΛΙΚΟΥΑ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ, ΝΤΕΙΝΤΡΗΜ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και πιθανόν το στήριγμα της ημέρας. Ίσως ο ΑΧΑΤΗΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και ο ΕΝΣΥΑΑΜΠΙ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1300 μέτρα, ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ, ΛΟΠΑΣ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τον ΣΕΚΟΝΤ ΛΑΒ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΙΚ, ΕΙΤ ΜΠΕΛΣ.