logo as
   [158] ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1  [127] ΣΑΤΟΡΟΥ - ΕΠΙΝΑΛ Final 1-4  [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC 3-0  [133] ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ 2-0  [135] ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΣΕΓΚΙ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ 1-0  [144] ΕΟΥΠΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 0-2  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ Final 3-6  [122] ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ 78 - ΟΡΛΕΑΝ Final 0-0  [149] ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ - ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πρόκριση για Σερέζο Οσάκα!
 15/9/2021

Σε νοκ άουτ αγώνας για την φάση των 16 του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, η Σερέζο Οσάκα υποδέχεται την Ποχάνγκ.

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΠΟΧΑΝΓΚ

Η Σερέζο Οζάκα είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και ποιότητας, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να αποδώσει στο προσδοκώμενο επίπεδο εντός των συνόρων. Απογοητευτική η πορεία της στην Λίγκα της Ιαπωνίας, όπου περιορίζεται στην 12η θέση της κατάταξης, αλλά εκτός των συνόρων πετάει, καθώς τα πήγε περίφημα στον όμιλο. Ο Άικο Κογκίκου ανέλαβε τα ηνία πριν από τρεις εβδομάδες και πασχίζει να βάλει μια τάξη στην ομάδα από την Οσάκα. Υπάρχουν απουσίες, καθώς ο αρχηγός, δημιουργικός χαφ Κιγιοτάκε και ο κεντρικός αμυντικός Σίντο είναι ανέτοιμοι.

Η Ποχάνγκ δίνει μάχη σε δύο μέτωπα, από τη στιγμή που εντός των συνόρων παλεύει για να κρατηθεί στην ζώνη των πλέι οφ για την διεκδίκηση του τίτλου, ενώ εκτός των συνόρων επιζητά την υπέρβαση, ποντάροντας και στην αστάθεια που χαρακτηρίζει φέτος την Σερέζο Οσάκα. Η Ποχάνγκ δυσκολεύεται στη δημιουργία και στο σκοράρισμα. Έβαλε δύο γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Παίζουν ρόλο προφανώς και οι απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι μεσοεπιθετικοί Λι, Κίου, Ναμ και ο σέντερ φορ Κιμ, που είναι ανέτοιμοι. Καλύτερη ομάδα η Σερέζο, θα περάσει στην προημιτελική φάση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σερέζο Οσάκα-Ποχάνγκ 1 (2.10)