logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Ολυμπιακός και Αλκμάαρ!
 16/9/2021

Ο Ολυμπιακός και η Αλκμάαρ έχουν καλή τύχη για νίκες κόντρα σε Αντβέρπ και Ράντερς σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα.

819. Ολυμπιακός – Αντβέρπ 1 (1,65)
Ο Ολυμπιακός ξεκινά την περιπέτεια του στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με εντός έδρας ματς κόντρα στην Αντβέρπ την Πέμπτη το βράδυ (22:00) και θέλει και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έμπειρος από την ομάδα του Βελγίου στα Κύπελλα Ευρώπης, διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν 8 φορές ομάδες από το Βέλγιο και έχει σημειώσει 4 νίκες και 4 ήττες με 13-12 γκολ. Όσον αφορά τα παιχνίδια του εντός έδρας με ομάδες από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός έχει θετική παράδοση με 3 νίκες και 1 ήττα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από ισοπαλία δίχως γκολ στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ αλλά ήταν εξαιρετικά άτυχος αφού έχασε σωρεία ευκαιριών. Η Αντβέρπ έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα έξι πρώτα της ματς στο Βέλγιο και βρίσκεται στην 11η θέση. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και λογικά θα επιβεβαιώσει τον άσσο με απόδοση 1,65!

824. Ράντερς – Αλκμάαρ 2 (1,98)
Η Αλκμάαρ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ με εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ράντερς στην γειτονική Δανία και με το διπλό στην τιμή του 1,98 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την αγνοήσω. Η Αλκμάαρ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα (1 νίκη και 2 ήττες) και να αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από την Σέλτικ (με μία ήττα 2-0 και μία νίκη 2-1) αλλά παρόλα αυτά είναι ανώτερη από την Ράντερς και στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 3η θέση! Η Αλκμάαρ είναι πολύ πιο έμπειρη στην Ευρώπη από την Ράντερς και μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό. Η Ράντερς αποκλείστηκε από την Γαλατασαράι (1-1 και 2-1) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Συνολικά δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία της ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με 2 ισοπαλίες και 3 σερί ήττες. Στο τελευταίο της ματς (12/09) ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Κοπεγχάγη!