logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Half 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στη Νίκαια!
 17/9/2021

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανοίγει σήμερα στη Νίκαια. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 13 χρόνια υποδέχεται στο πρώτο εντός έδρας ματς της περιόδου τον Άρη που καίγεται για βαθμούς δεδομένης και της αφαίρεσης έξι βαθμών που του έχει επιβληθεί.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ο Ιωνικός πήρε την κρυάδα από το ξεκίνημα της συμμετοχής του στην πρώτη κατηγορία, στην αντιπαράθεση με την ποιοτική ΑΕΚ. Βαρύ το σκορ για τους κυανόλευκους που δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά, πληρώνοντας πρωτίστως την αποβολή του Ρομαό στο 33’. Άπαντες επισημαίνουν πως τώρα αρχίζει για λογαριασμό τους η μάχη. Όλη η Νίκαια είναι στο πόδι για την μεγάλη επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα έπειτα από 13 χρόνια. Πολύς κόσμος αναμένεται στο γήπεδο για το πρώτο εντός έδρας ματς. Νοκ άουτ οι Ρομαό, Κάνιας, Μπάσα, Μουστάκης και Φουρλάνος.

Ο Άρης είχε την εδαφική υπεροχή, πίεσε, κατέγραψε 20 τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει έστω μία φορά και έμεινε σε άβολη ισοπαλία στην πρεμιέρα. Οι κιτρινόμαυροι πιέζουν για την επιστροφή των έξι βαθμών που τους έχουν αφαιρεθεί και επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών. Ο κόουτς Άκης Μάντζιος συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και περιμένει μεγαλύτερη ευστοχία στα τελειώματα ώστε να πάρουν τώρα το τρίποντο. Νοκ άουτ ο επιτελικός χαφ Ματέο Γκαρσία. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ιωνικός-Άρης Γκολ-γκολ (2.10)





Βαθμολογία 2023-24