logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-4  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Ισοπαλία στην Τούμπα!
 26/9/2021

O Ολυμπιακός αναμένεται να περάσει με νίκη από την Τρίπολη ενώ στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θα ρισκάρω στην ισοπαλία με απόδοση 2,95...

1090. Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2 (1,50)
Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη αφού είναι ανώτερος σε όλα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε μία ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο αλλά στη συνέχεια πέτυχε δύο σερί νίκες στα ματς με Λαμία (1-2) και Απόλλων Σμύρνης (4-1) και έδειξε να συνέρχεται. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καθαρίσουν τη νίκη χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για την δεύτερη αγωνιστική στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη (μία ήττα και δύο ισοπαλίες) και απέναντι στον Ολυμπιακό δεν έχει καλές αναμνήσεις. Σημειώστε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στα 10 τελευταία ματς με τον Αστέρα Τρίπολης από τις 19/09/2017 και μετά με απολογισμό 8 νίκες (1 στο Κύπελλο) και 2 ισοπαλίες. Το διπλό με απόδοση 1,57 δύσκολα μπορεί να σπάσει!

1091. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Χ (2,95)
Στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ θ ρισκάρω στην ισοπαλία με απόδοση 2.95. Οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς στο Κόνφερενς Λιγκ και είναι γεγονός ότι πριν από τα Ευρωπαϊκά ματς πολλές ομάδες κάνουν γκέλες στο πρωτάθλημα. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στην κανονική περίοδο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-2 στις 24/01/2021. Η ισοπαλία με απόδοση 2,95 έχει πρώτη τύχη.