logo as
   [124] ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ 0-2  [121] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1-5  [118] ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Υπάρχουν στηρίγματα!
 18/10/2021

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια ενώ διεξάγεται και μια κούρσα από την Νότια Αφρική.

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 2 ΣΚΟΡ4. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 6-9-8-7.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ο ΛΕΤΟ ΔΕ ΦΡΕΣΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΙΝΟΥΑ, ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η ΦΡΥΝΗ δείχνει ικανή να πετύχει την πρώτη της νίκη. Από κοντά στην άφιξη οι ΛΟΝΙΣΕΡΑ, ΓΟΥΑΦΡΑ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΝΕΞΙΟΥΜ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΙΡΑΝ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ, ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1000 μέτρα, ο ΡΟΚ ΑΚΑΝΤΕΜΥ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΙ, ΜΙΛΟΥΖ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΣΑΦΦΑΧ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΝΤΑΙΝΑΜΑΙΤ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΛΑΟΦΙΛΟΣ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ, ΖΑΓΚΑΝ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΓΚΡΕΓΚ ΣΗΚΡΕΤΣ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΕΙΤ ΜΠΕΙΛΣ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ, ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ.