logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πανδαισία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!
 19/10/2021

Η ποδοσφαιρική πανδαισία στο κουπόνι του ποδοσφαίρου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου 2021 διαθέσιμοι για στοίχημα είναι 253 αγώνες από όλα τα σημεία του πλανήτη και την παράσταση κλέβουν φυσικά οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στις τρεις δια-συλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν οι Τιτανομαχίες Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ και Πόρτο – Μίλαν. Στο Γιουρόπα Λιγκ ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει 17 παιχνίδια κόντρα σε ομάδες της Γερμανίας και έχει σημειώσει 5 νίκες και 12 ήττες με 24-34 γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 4 νίκες και 5 ήττες επί Ελληνικού εδάφους αλλά στην Γερμανία δεν έχει διόλου καλές αναμνήσεις με 7 ήττες και 1 μόλις νίκη σε 8 ματς. Δύσκολη αποστολή έχει και ο ΠΑΟΚ στο Κόνεφερενς Λιγκ.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Κοπεγχάγη την ομώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμη και αυτή την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει συνολικά 4 ματς κόντρα σε ομάδες της Δανίας και μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με 8-5 γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει 2 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε δύο παιχνίδια στην Δανία.

Τζάμπολ στο ΝΒΑ!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κουπόνι του μπάσκετ αφού τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκινά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το ΝΒΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποδέχονται τους επίδοξους πρωταθλητές Μπρούκλιν Νετς των Ντουράν, Ίρβινγκ και Χάρντερν. Στο «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» θα βρείτε 6 σελίδες για όλα σχεδόν τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το κουπόνι του μπάσκετ!