Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μίλαν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τους παίκτες του.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν
Η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχθηκε δύο νωρίς στο πρώτο ημίχρονο από τη Λίβερπουλ και όσο και αν προσπάθησε, έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36', δεν είχε τύχη αναφορικά με το θετικό αποτέλεσμα. Εξήλθε της πρώτης δυάδας η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, χρειάζεται τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες της, θα ήθελε και μία... γκέλα της Πόρτο. Στο ισπανικό πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε 1-0 την Οσασούνα εντός και παραμένει σε τροχιά τίτλου, αν και με όχι ιδιαίτερα πειστική παρουσία. Στο 9-1-3 εντός απέναντι σε ιταλικές ομάδες. Τιμωρημένος είναι ο Φελίπε Μοντέιρο (α. 4/0, 5/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Φέλιξ (ε. 4/0, 7/1). Η καλή είδηση έχει να κάνει με τον ηγετικό επιθετικό Γκριζμάν (ε. 3/3, 9/2), για τον οποίο ασκήθηκε έφεση και μειώθηκε η ποινή του, είναι διαθέσιμος.
Τελευταίος αγώνας
Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
Από νωρίς «καθάρισε» η Λίβερπουλ τη νίκη, χάρη στα τέρματα των Ζότα (13’) και Μανέ (21’).
Η Μίλαν μπήκε μουδιασμένα στο εντός έδρας ματς με την Πόρτο και είναι τυχερή που δεν δέχθηκε πάνω από ένα γκολ. Ισοφάρισε με καραμπόλα στην επανάληψη, κράτησε το 1-1, ήταν το περισσότερο που μπορούσε να πάρει βάσει απόδοσης. Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, θέλει δύο νίκες και συνδυασμούς για να ελπίζει στην πρόκριση, δύσκολη ακόμη και η μεταπήδηση στο Γιουρόπα. Για την Α' Ιταλίας, έκανε τραγικά λάθη στα μετόπισθεν και έχασε 4-3 στην έδρα της Φιορεντίνα, αλλά παραμένει στην κορυφή. Έχει 4-10-16 στην Ισπανία. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Κόντι (α.), Καστιγέχο (μ. 3/0 πρωτάθλημα), Πελέγκρι (ε. 3/0 πρωτάθλημα). Εκτός οι τραυματίες Καλάμπρια (α. 4/0, 10/2), Μενιάν (τ. 2/7 συμ.), Πλιτσάρι (3ος τ.), αμφίβολος ο Ρέμπιτς (ε. 2/1, 8/1).
Τελευταίος αγώνας
Μίλαν – Πόρτο 1-1
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντίαζ στο 6’, ωστόσο η Μίλαν έφτασε έστω στην ισοφάριση με το αυτογκόλ του Μπεμπά (61’).
Η παράδοση δείχνει Ατλέτικο!
Μόνο νίκες με την Μίλαν η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στην Ισπανία την Μίλαν για την 5η στροφή του Τσάμπιονς Λιγκ και σύμφωνα με την παράδοση έχει προβάδισμα νίκης. Βλέπετε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο παρελθόν έχει αντιμετωπίζει 3 φορές την Μίλαν και έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες με 7-2 γκολ. Στο ματς του πρώτου γύρου Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2. Επίσης στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2013-14 Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν 4-1! Η Ατλέτικο έχει δώσει συνολικά 30 ματς κόντρα σε ομάδες της Ιταλίας και έχει σημειώσει 16 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ μέσα στην Μαδρίτη έχει σπουδαία παράδοση με απολογισμό 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Από την άλλη πλευρά η Μίλαν έχει δώσει 58 ματς κόντρα σε ομάδες της Ισπανίας και έχει σημειώσει 18 νίκες, 14 ισοπαλίες και 26 ήττες (77-88 γκολ) ενώ μέσα στην Ισπανία έχει κακό παρελθόν με 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες σε 26 ματς!
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1