logo as
   [166] ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 0-1  [163] ΑΒΑΙ - ΣΑΝΤΟΣ 0-2  [164] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

«Ανοιχτές» αναμετρήσεις
 16/1/2022

Δυο αναμετρήσεις έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα όπου τα παιχνίδια δείχνουν ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.
Προηγήθηκε με την Χόφενχαϊμ αλλά δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην σαφέστατα ανώτερη Χόφενχαϊμ. Η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μάρκους Βαιντσιρλ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια (0/2/1). Στο γήπεδό της πάντως είναι δυνατή και έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία έξι ματς (3/2/1). Τα τελευταία πέντε ματς εντός έχουν λήξει Goal/Goal. Επιστρέφει στην άμυνα από τιμωρία ο στόπερ Όξφορντ. Τραυματίας ο μέσος Γκρουέσο (7 ματς) αλλά επιστρέφει ο επιθετικός Φιμπόγκασον (3 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Μετά από δύο χρόνια ηττήθηκε σε παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0. Η αμυντική κατάρρευση στο τελευταίο εικοσάλεπτο ανεξήγητη. Η Άιντραχτ ψάχνει αποτέλεσμα στην Βαυαρία για να μην επιστρέψει η γκρίνια. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (3/0/1) ενώ επτά από τους εννέα που έχει δώσει φέτος έχουν λήξει στο Goal/Goal. Ο αριστερός μπακ Λεντς (6 ματς) και ο ακραίος επιθετικός Χάουγκε (12 ματς/2 γκολ) είναι τραυματίες. Στο Κόπα Άφρικα ο μέσος Μπαρκόκ (4 ματς).

Εκτίμηση: goal

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Εκμεταλλεύτηκε άψογα τις αμυντικές απώλειες της Φράιμπουργκ και πήρε δίκαια τον βαθμό. Η Μπίλεφελντ για δεύτερη φορά φέτος μένει αήττητη τρία παιχνίδια (2/1/0) μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της χρονιάς (0/3/0). Εντός είναι επίσης αήττητη τρία ματς (1/2/0). Έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα αλλά και την πέμπτη καλύτερη άμυνα. Παραμένει τιμωρημένος ο βασικός φορ Κλος (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ). Ο επιθετικός Σέρα (13 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) ταλαιπωρείται από ίωση ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Ντε Μεντίνα (10 ματς).

Λίγα πράγματα επιθετικά αλλά με το γνωστό πάθος των τελευταίων αγωνιστικών στην άμυνα πήρε δίκαια τον βαθμό από την Στουτγκάρδη. Η Γκρόιτερ παραμένει πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και δεν αλλάζει αυτό αλλά έχει αποδείξει ότι δεν θα πέσει εύκολα. Έχει την χειρότερη επίθεση και άμυνα ενώ εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό σε εννέα αγώνες φέτος και έχουν λήξει όλοι στο Over 2,5. Ανακοίνωσε την απόκτηση του τερμτοφύλακα Λίντε (Μόλντε). Σημαντική απώλεια ο αμυντικός Χόουγκμα (3 ματς).

Εκτίμηση: X





Βαθμολογία 2023-24