logo as
   [159] ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ - ΑΡΟΥΚΑ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Παρελθόν ο Βονόρτας από τον ΠΑΟ Β΄!
 17/1/2022

Ο Γιάννης Βονόρτας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού Β΄ και οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης με τον Γιάννη Γκούμα να είναι φαβορί για την θέση.

Χώρισαν οι δρόμοι του Γιάννη Βονόρτα με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το πρωί της Δευτέρας (17/01) τη λύση της συνεργασίας τους με τον 61χρονο τεχνικό της Β’ ομάδας του «τριφυλλιού».

Η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ με ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ευχαριστώντας τον παλαίμαχο άσο της ομάδας για την βοήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Βονόρτα ως προπονητή του Παναθηναϊκού Β. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στη δημιουργία μιας νέας ομάδας αλλά και γιατί όποτε του ζητήθηκε, βοήθησε το σύλλογο».

Οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Βονόρτα και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας (και παλιού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων), Γιάννη Γκούμα είναι ένα από αυτά που είναι φαβορί.

Ο Λαρισαίος τεχνικός, μαζί με άλλους δύο προπονητές βρίσκονται ψηλά στη λίστα της διοίκησης του «τριφυλλιού» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.





Βαθμολογία 2023-24