logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες στη Σούπερ Λιγκα!
 23/1/2022

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, θα διεξαχθούν σήμερα τέσσερα ματς στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο και η ΑΕΚ στο Περιστέρι, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άρης-Λαμία
Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες θα αναμετρηθεί το εν λόγω ζευγάρι, έπειτα από το κύπελλο και πάλι στο Χαριλάου. Ο Άρης τρέχει για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ. Η Λάμία παλεύει να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότεροι σκοράρουν δύσκολα. Πάμε με τα λίγα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-Λαμία Under

Ατρόμητος-ΑΕΚ
Ο Ατρόμητος πάλεψε και πήρε πόντο στα Γιάννινα. Εξακολουθεί να μάχεται για την παραμονή της η ομάδα από το Περιστέρι, που όμως διαθέτει ποιότητα για να ξεκολλήσει. Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, αλλά δε μπορεί να αμελήσει και την προσπάθεια διάκρισης στη Σούπερ Λίγκα. Σκοράρει με άνεση. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ατρόμητος-ΑΕΚ Γκολ-γκολ

Βόλος-ΠΑΟΚ
Ο Βόλος πήρε δύο μαζεμένες νίκες κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα του στο Πανθεσσαλικό. Τώρα ανεβαίνει ο πήχης αλλά οι κυανέρυθροι δεν θα αλλάξουν τακτική, στοχεύοντας στο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δίνει μάχες με την ΑΕΚ για το κύπελλο, αλλά παράλληλα ελπίζει να προλάβει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης. Πάμε καλύτερα με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-ΠΑΟΚ Γκολ-γκολ

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ολυμπιακός μπήκε με το αριστερό στο 2002 μετρώντας τρία ματς δίχως νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μονομιάς φούντωσε η εσωστρέφεια στις τάξεις των ερυθρόλευκων,. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αντίδρασης. Αυτήν θα επιδιώξει κόντρα στον ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο, γενικότερα δεν πατάει γερά στα πόδια της εσχάτως. Αναμένουμε το ξέσπασμα του Ολυμπιακού !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1/1





Βαθμολογία 2023-24