logo as
   [257] ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ 0-1  [263] ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 0-1  [270] ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 1-0  [256] ΛΟΥΜΠΕΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β 0-1  [248] ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΟΞΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ Half 1-0  [249] ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ Half 1-1  [251] ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. Half 2-0  [346] ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ Half 0-1  [250] ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ - ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στο Χαριλάου!
 14/5/2022

Για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λιγκ, θα διεξαχθούν τρία ματς. Στο Χαριλάου ο Άρης θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στη μάχη με την τρίτη θέση. Στο Νέο Φάληρο, ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
Ο Άρης προερχόταν από δύο σερί ήττες και τις αποδοκιμασίες των οπαδών του έπειτα από το ματς με τον Ολυμπιακό. Μονομιάς τα έφερε όλα… Τούμπα με το μεγάλο διπλό επί του αιώνιου αντιπάλου ΠΑΟΚ και ανέστρεψε την ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την κερκίδα. Ένας ακόμα τελικός στην μάχη για την τρίτη θέση, κόντρα στην ΑΕΚ, μονόδρομος η νίκη. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς το σκορ ήταν 1-0. Ανέτοιμοι ο στόπερ Μπεναλουάν, ο κεντρικός μέσος Σάσα και ο μεσοεπιθετικός Εντιαγέ.
Η ΑΕΚ προερχόταν από επτά ματς στα οποία μετρούσε μόνο μία νίκη και είχε στοχεύσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ που παρατάχθηκε με απουσίες στην Αθήνα. Άδραξαν την ευκαιρία οι κιτρινόμαυροι, κέρδισαν εύκολα, έμειναν ζωντανοί στην μάχη για την τρίτη θέση. Μονόδρομος η νίκη στο Χαριλάου. Τέσσερα στα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μόνο ένα διπλό στα επτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Ανέτοιμοι οι κεντρικοί μέσοι Σιμόες, Γαλανόπουλος και ο αρχισκόρερ Αραούχο. Θα πέσουν κορμιά στο Χαριλάου, αναμένουμε χαμηλό σκορ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-ΑΕΚ No Goal (1,75)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός ήθελε την νίκη στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό για λόγους γοήτρου, επανήλθαν για τον λόγο αυτό βασικοί παίκτες στην ενδεκάδα, αλλά τουλάχιστον για μία ώρα ήταν υποτονικός. Στο τέλος δεν πρόλαβε να πάρει ούτε τον πόντο, αποδοκιμασίες ξανά από τον κόσμο., Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα γίνει η φιέστα τίτλου, ζήτημα τιμής να συνοδευτεί με νίκη. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Αμφίβολοι οι στόπερ Μανωλάς, Μπα.
Ο ΠΑΟΚ δεν λέει να πατήσει φρένο κατρακυλώντας σε αγωνιστικό κατήφορο. Δεν κατάφερε να κερδίσει στα δέκα πιο πρόσφατα ματς, εντός και εκτός συνόρων. Η εντός έδρας ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο Άρη προκάλεσε έκρηξη οργής από τους οπαδούς κατά πάντων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου πασχίζει να βρει τρόπο να αναστρέψει το κλίμα, ενόψει και του τελικού κυπέλλου. Διασφαλισμένη και μαθηματικά η έξοδος στην Ευρώπη. Ανέτοιμοι οι μπακ Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και οι μεσοεπιθετικοί Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο. Θέλουν και οι δύο νίκη για το γόητρο. Επιλέγουμε τα γκολ!
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Goal (2,10)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Παναθηναϊκός είχε αγωνιστικό πλάνο, τακτική συγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα και πήρε σπουδαίο διπλό επί του Ολυμπιακού. Κρατά σταθερά την Τρίτη θέση της κατάταξης και πορεύεται με την ψυχολογία στα ύψη στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου, όπου τον περιμένει και ο τελικός του κυπέλλου. Οι πράσινοι τρέχουν αήττητο σερί δέκα αγώνων. Έξοχη η άμυνα, μόνο ένα γκολ παθητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Δεν υπολογίζονται ο στράικερ Ιωαννίδης και ο κεντρικός μέσος Γκατσίνοβιτς.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε αυτό που ήθελε κόντρα στον ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που έκανε σεφτέ στις νίκες στα πλέι οφ άδειασε ψυχολογικά Η χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων μηνών ήταν αυτή κόντρα στην ΑΕΚ για την ομάδα των Ιωαννίνων που πλέον περιμένει απλά την ολοκλήρωση της σεζόν. Εκτός των άλλων υπάρχουν και οι απουσίες των επιθετικών Κόντε και Μορέιρα. Οι κυανόλευκοι συνηθίζουν να κρατούν χαμηλό ρυθμό. Τα 13 από τα 16 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Εύκολα θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αξίζει ο άσος από ημίχρονο
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1/1 (1,95)





Βαθμολογία 2023-24