logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φινάλε στα πλέι άουτ!
 15/5/2022

Για την καταληκτική αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθούν τρία ματς. Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Βασική επιλογή ο άσος του φορμαρισμένου Ιωνικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ο Αστέρας πορεύεται στα πλέι άουτ σαν να κάνει αγγαρεία. Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου έχει βγάλει εκτός ρυθμού εδώ και καιρό τους Αρκάδες που υποχωρούν διαρκώς στην κατάταξη. Δίχως νίκη και με μόνο δύο πόντους ενεργητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Προβληματική η δημιουργία, στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια δεν πέτυχαν γκολ. Μία νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια ο απολογισμός για την σεζόν που τελειώνει με αρνητικό πρόσημο. Εντός έδρας η ομάδα της Τρίπολης μετρά μόνο έναν πόντο στα πέντε τελευταία ματς.
Πέρασε σχεδόν όλη την σεζόν στην τελευταία θέση, έκανε πολλές προσπάθειες ανάκαμψης αλλάζοντας προπονητές με λίγα θετικά αποτελέσματα. Εν τέλει ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε και μαθηματικά έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Λαμία. Έκδηλη η απογοήτευση στις τάξεις ελαφράς ταξιαρχίας αγωνία για την επόμενη ημέρα και το πώς θα μπορέσει να επανέλθει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Άσος από ημίχρονο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 1/1 (2,25)

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Εκπληκτική η πορεία του Ιωνικού στα πλέι άουτ. Σε αντίθεση με τα περισσότερες ομάδες που τελούν σε καθεστώς πρόωρων διακοπών οι κυανόλευκοι δεν λένε να βγάλουν το πόδι από το γκάζι. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες, πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα ματς της έξτρα περιόδου. Δημιουργική η ομάδα της Νίκαιας, βάζει γκολ με άνεση, αλλά και δέχεται τέρματα. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σ γκολ-γκολ. Ο κόουτς Δημήτρης Σανός δεν αλλάζει το βασικό σχήμα, θέλει επιτυχίες μέχρι το τέλος.
Ο Παναιτωλικός φθάνει ασθμαίνοντας προς την γραμμή του τερματισμού στη φετινή περίοδο. Ο βασικός στόχος της παραμονής στη κατηγορία επιτεύχθηκε με άνεση, αλλά το κάτι παραπάνω δεν ήταν εφικτό. Εμφανής η κόπωση για τους κυανοκίτρινους με το μικρό ροτέισον. Χαμηλός ο ρυθμός εσχάτως, ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς μπήκε το πολύ ένα γκολ. Ο κόουτς Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Μαλή κα στους μεσοεπιθετικούς Μεντόζα, Ντίας. Άσος σε καλή απόδοση !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ιωνικός-Παναιτωλικός 1 (2,25)

ΛΑΜΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Η Λαμία πήρε τον πόντο που ήθελε στη Ριζούπολη και απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό, Τώρα περιμένει έναν εκ των Λεβαδειακού ή Βέροιας από την δεύτερη κατηγορία για να παίξει διπλό μπαράζ παραμονής στην Σούπερ Λίγκα. Οι κυανόλευκοι δυσκολεύονται πολύ στην δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά είναι μαχητικοί και προσέχουν πολύ την άμυνά τους. Τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Πιθανό να πάρουν ανάσες ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες.
Ο Ατρόμητος ολοκληρώνει μια δύσκολη σεζόν που «φλέρταρε» με τον υποβιβασμό αλλά στο τελευταίο δίμηνο ήρθε στα συγκαλά του και σώθηκε. Κανείς δεν πανηγυρίζει στο Περιστέρι για αυτήν την εξέλιξη, στόχο είναι η επάνοδος στα υψηλότερα στρώματα της κατάταξης. Ο Ουαλός κόουτς Κρις Κόλμαν επιβραβεύτηκε για την καλή δουλειά από τότε που ανέλαβε με επέκταση του συμβολαίου του. Προσοχή δίνουν στην άμυνα οι κυανόλευκοι. Επτά στα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-Ατρόμητος Χ (3,25)





Βαθμολογία 2023-24