logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Κοπεγχάγη και Μίλαν!
 15/5/2022

Η Κοπεγχάγη στην Α Δανίας και η Μίλαν στο Καμπιονάτο θα παίξουν τα... ρέστα τους για νίκες κόντρα σε Ράντερς και Αταλάντα αντίστοιχα!

Τελική ευθεία στην Α Δανίας με τα παιχνίδια της προτελευταίας (31ης) αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη δοκιμάζεται στο Ράντερς με την ομώνυμη ομάδα και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για τον Τζες Θόρουπ και τους παίκτες του για να βρεθούν αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Κοπεγχάγη έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις της κατηγορίας με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες και μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό καθώς η Ράντερς δεν είναι διόλου αξιόπιστη. Η Ράντερς έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και δεν είναι σε καλή φόρμα. Η Κοπεγχάγη θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά φέτος το Ράντερς. Στην πρώτη της επίσκεψη στις 12/09/21 Ράντερς – Κοπεγχάγη 0-2! Γενικότερα η Κοπεγχάγη έχει σημειώσει δέκα νίκες και τέσσερις ήττες στα τελευταία 14 παιχνίδια της με την Ράντερς, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 3/12/2016 και μετά!

Στο Καμπιονάτο απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε με την Μίλαν να είναι το μεγάλο αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με δύο νίκες κόντρα σε Αταλάντα και Σασουόλο (εκτός) θα κατακτήσει το «σκουντέντο» για 19η φορά στην ιστορία της και για πρώτη από το 2011. Η Μίλαν είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αφού παραμένει αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια της με 9 νίκες και 5 ισοπαλίες από τις 23 Ιανουαρίου 2022 και μετά. Η Αταλάντα έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 3/10/21 Αταλάντα – Μίλαν 2-3. Η ομάδα του Μπέργκαμο θα παραταχθεί χωρίς τους επιθετικούς Καμπέζας και Ίλισιτς ενώ νοκ άουτ είναι και οι αμυντικοί Τολόι (αρχηγός), Σκαλβίνι και Πετζέλα. Από την άλλη πλευρά η Μίλαν δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα και οι Ιμπραϊμοβιτς, Ζιρού, Ραφαέλ Λεάο και… σία θα την οδηγήσουν στη νίκη! Ο άσσος με απόδοση 1,70 αξίζει το ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΡΑΝΤΕΡΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2 (2,00)
ΜΙΛΑΝ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1 (1,70)