logo as
   [145] ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ 0-2  [138] ΜΠΟΧΟΥΜ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 3-2  [151] ΤΡΙΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ 0-2  [157] ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-1  [150] ΜΠΡΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΚΕΡΙ 1-0  [137] ΑΑΡΑΟΥ - ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ Final 0-2  [141] ΠΙΖΑ - ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Γκολ στο Μπόρας!
 28/6/2022

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Νόρμπι υποδέχεται την Όστερσαντς.

ΝΟΡΜΠΙ-ΟΣΤΕΡΣΑΝΤΣ

Η Νόρμπι δεν μπορεί να βρει ρυθμό και ταλανίζεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης αν και ξεκίνησε με πολύ υψηλότερους στόχους τη σεζόν. Η ομάδα από το Μπόρας μετρά μόνο μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, πληρώνοντας την αδυναμία της στην αμυντική λειτουργία. Δεν κατάφερε να διατηρήσει καθαρή εστία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και έτσι πάει στράφι η αξιοπιστία στο σκοράρισμα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Όστερσαντς είναι μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις της φετινής περιόδου. Ομάδα με βαριά φανέλα και συγκριτικά υψηλό μπάτζετ που όμως παραπαίει στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, αλλά μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας είναι ακόμα πιο ευάλωτη, καθώς μετρά μόνο δύο πόντους στις έξι αποστολές στη σεζόν. Ματς κομμένο και ραμμένο για πολλά γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νόρμπι-Όστερσαντς Γκολ-γκολ (2,10)





Βαθμολογία 2024