logo as
   [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί μεν αλλά…
 28/6/2022

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Φινλανδίας, η Λάχτι υποδέχεται την ΓΙΑΠΣ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καλή πορεία στην πρώτη κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που παίζει χωρίς άγχος και ικανή για ζημιές.

ΛΑΧΤΙ-ΓΙΑΠΣ
Νοκ άουτ προημιτελικός για το κύπελλο Φινλανδίας. Η Λάχτι ξεκίνησε με φιλοδοξίες στη φετρινή περίοιδο αλλά έχει καταπέσει στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Το ενδιαφέρον βρίσκεται πρωτίστως στην ανάκαμψη στην Βαϊκαουσλίγκα για να μην μπλέξει με υποβιβασμό, αλλά από την άλλη πλευρά έχει μοναδική ευκαιρία να περάσει στους τέσσερις λόγω υποδεέστερου αντιπάλου.

Ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται γκολ με άνεση, Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τέσσερα εξ’ αυτών και όβερ 4,5 γκολ ! Και σε αυτόν τον γύρο θα χρησιμοποιηθούν βασικοί παίκτες.

Η Γιαπς είναι μια μικρομεσαία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Ούλου. Τώρα θέλει να δώσει συνέχεια παίρνοντας το… σκαλπ ακόμα ενός συλλόγους της πρώτης κατηγορίας. Όπλο της η απουσία άγχος αφού κατεβαίνει στο ματς με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Επιθετικογενής ομάδα, της αρέσει να αγωνίζεται δημιουργικά και να σκοράρει, όμως από την άλλη πλευρά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, τα έξι εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

Εκτίμηση: Goal