logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Χωρίς φαβορί!
 4/7/2022

Με την αναμέτρηση της Χέλσινγκφορς με την Ιλβες ολοκληρώνεται μια ακόμα αγωνιστική στην Α΄ Φινλανδίας. «Ανοιχτή» αναμέτρηση χωρίς να υπάρχει το μεγάλο φαβορί.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ-ΙΛΒΕΣ
Με ένα γκολ στο 87΄, η Χέλσινγκφορς πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το 0-1 εκτός επί της Ιλβες. Ο τεχνικός, Μίκου Παατελάινεν έμεινε ικανοποιημένος κυρίως από το γεγονός ότι η ομάδα κράτησε για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστία της και σίγουρα επιζητεί ακόμα καλύτερη συνέχεια με στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό, μέσω της διαδικασίας των πλέι-αουτ. Στο κύπελλο απέκλεισε στα προημιτελικά την ΠΚ-35 εκτός έδρας στα πέναλτι με 4-5 (2-2 κ.α.). Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες.

Είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, δεν τις εκμεταλλεύτηκε και ηττήθηκε με 0-1 εντός από την Χέλσινγκφορς. Η μεγαλύτερη ήταν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και αστόχησε σε πέναλτι για να φέρει το ματς στα ίσα. Πρώτη ήττα μετά από πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Τόνι Κάλιο που ζήτησε άμεση ανάκαμψη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης για την εξάδα και τα πλέι-οφ. Στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουν αναφερθεί νεότερα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Εκτίμηση: Goal





Βαθμολογία 2024