logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα η έδρα!
 4/7/2022

Η Μπραγκαντίνο υποδέχεται την Μποταφόγκο για την μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας, με τους γηπεδούχους να είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Η Μπραγκαντίνο βρέθηκε να χάνει με 4-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε κι έβαλε δύο γκολ για να μειώσει. Μπήκε τέλος σε μια αήττητη 4άδα αγώνων με 2 νίκες, ενώ με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπαρμπιέρι έβγαλε με νίκες τα δύο τελευταία εντός έδρας, ενώ γενικά το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές, ανεξάρτητα του τι έγινε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Παραναένσε. Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο στόπερ Ρενάν. Εξέτισε την ποινή ο χαφ Ραμίρες.

Η Μποταφόγκο μεσοβδόμαδα έδωσε ματς για το κύπελλο εκτός με την Αμέρικα Μινέιρο, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μετά από 15 μέρες. Προηγήθηκε η ήττα με 1-0 στο εντός ντέρμπι πρωταθλήματος με την Φλουμινένσε. Σε μια αναμέτρηση όπου συνάντησε μεγάλες δυσκολίες. Κι όλα αυτά ενώ προηγήθηκαν δύο σερί νίκες για την ομάδα του Λουίς Κάστρο οι οποίες έφεραν ηρεμία, καθώς προηγήθηκε άσχημο σερί. Με over έβγαλε τις δύο τελευταίες εξορμήσεις στο πρωτάθλημα. Τραυματίες και αμφίβολοι οι επιθετικοί Ερίσον, Πιασόν.

Εκτίμηση: 1





Βαθμολογία 2024