logo as
   [953] ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Final 0-0  [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Final 2-2  [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ Final 0-2  [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ Final 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Πληρώνει η ισοπαλία!
 5/7/2022

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Έργκριτε υποδέχεται την Έρεμπρο.

ΕΡΓΚΡΙΤΕ-ΕΡΕΜΠΡΟ

Η Έργκριτε προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Γιόνκεπινγκ, αλλά και πάλι δε μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην σεζόν. Κολλημένη με την ισοπαλία εσχάτως, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς έληξαν δίχως νικητή. Το θετικό για την ομάδα από το Γκέτεμποργκ είναι πως σκοράρει πλέον με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά παραμένουν τα θέματα στα μετόπισθεν. Τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ.

Η Έρεμπρο ξεκίνησε την σεζόν στην Σουπερετάν ως φαβορί για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια αλλά η μέχρι τώρα πορεία της είναι απογοητευτική. Δύο μαζεμένες ήττες σε ματς με θεωρητικά βατούς αντιπάλους έριξαν τους ερυθρόλευκους στην δέκατη θέση της κατάταξης και η γκρίνια περισσεύει στις τάξεις τους. Συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό του αγώνα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Αμφότερες καίγονται για την νίκη, αλλά είναι ντεφορμέ. Πληρώνει εξαιρετικά η ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Έργκριτε-Έρεμπρο Χ (3,25)





Βαθμολογία 2024