logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Απόλυτο φαβορί η Μόλντε
 6/7/2022

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Μόλντε υποδέχεται την Γιερβ, με τους γηπεδούχους να είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη.

ΜΟΛΝΤΕ – ΓΙΕΡΒ
Σερί τέλος για τη Μόλντε, που αν και καλύτερη, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και «πέταξε» δύο βαθμούς κόντρα στη Χαμ Καμ. Η ισοπαλία δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, είχαν προηγηθεί έξι κολλητές νίκες που την έχουν παγιώσει στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα. Γκολ/γκολ με συνδυαστικό over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, έχασαν το τελευταίο και δίνονται αμφίβολοι οι ενίοτε βασικοί Μπρουνχίλντσεν, Αντερσεν (μέσοι).

Η Γιερβ έδειξε υπομονή και… αντοχές και παρότι αγωνίστηκε με απουσίες, κατάφερε με γκολ στην εκπνοή να κάμψει την αντίσταση της Χαουγκεσουντ. Νίκη ελπίδας, η πρώτη άλλωστε μετά από επτά αγωνιστικές (έξι ήττες) και απέκτησε έτσι ελπίδα για… απεγκλωβισμό από την επικίνδυνη ζώνη. Είχε ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης λόγω αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, αγνωστη παραμένει η ετοιμότητα και διαθεσιμότητα όσων νόσησαν.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2024