logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ (ΞΕ)ΧΑΣΕΤΕ «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 23/9/2022

Τελική ευθεία στο Nations League!
Τελική ευθεία στην διοργάνωση της Λίγκας Εθνών ή Nations League με τους αγώνες των δύο τελευταίων αγωνιστικών σε όλα τα γκρουπ δυναμικότητας. Η Εθνική Ελλάδας με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και κέρδισε την άνοδο της στο δεύτερο γκρουπ. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα δώσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της στον όμιλο στις 24 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Κύπρο στο «Γεώργιος Καραπατάκης» στη Λάρνακα και τέλος θα κλείσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη. Τα παιχνίδια αυτά έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Πογέτ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων. Η Λίγκα Εθνών δίνει ευκαιρία πρόκρισης στο Euro 2024 σε τρεις ομάδες. Στα πλέι οφ θα παίξουν 12 Εθνικές, οι οποίες δεν θα έχουν περάσει στα τελικά του Euro. Θα χωριστούν σε τρία Final-4, με τους τρεις νικητές να περνούν στα τελικά, μαζί με τις 20 ομάδες των προκριματικών και την οικοδέσποινα Γερμανία. Θεωρητικά, στα πλέι οφ θα παίξουν οι επικεφαλής των ομίλων των πρώτων τριών κατηγοριών, ωστόσο πολλές από αυτές θα έχουν πάρει εισιτήριο από τα προκριματικά. Για κάθε μία ομάδα που φεύγει από τη θέση, το εισιτήριο για τα πλέι οφ πηγαίνει στην αμέσως καλύτερη που δεν έχει προκριθεί, βάσει ranking. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ιταλία – Αγγλία (Μιλάνο), Ισπανία – Ελβετία (Σαραγόσα), Σερβία – Σουηδία (Βελιγράδι), Σκωτία – Ιρλανδία (Γλασκόβη), Τσεχία – Πορτογαλία (Πράγας), Αυστρία – Κροατίοα (Βιέννη), Δανία – Γαλλία (Κοπεγχάγη), Ολλανδία – Βέλγιο (Άμστερνταμ), Ουαλία – Πολωνία (Κάρντιφ) και Αγγλία – Γερμανία (Γουέμπλεϊ).

Φουλ δράση σε Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Αγγλίας!
Η μπάλα στην Γηραιά Αλβιόνα δεν σταματά ποτέ και το προσεχές ΣΚ στο προσκήνιο βρίσκονται οι αγώνες των τριών μικρών κατηγοριών της χώρας, δηλαδή στην Λιγκ 1, στην Λιγκ 2 και στη Νάσιοναλ Λιγκ και συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής και στις τρεις αυτές κατηγορίες.

Στο επίκεντρο η Β Ισπανίας!
Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στην Β Ισπανίας το τετραήμερο 23-26 Σεπτεμβρίου. Η πρωτοπόρος Αλαβές δοκιμάζεται στο «Καρταγκόνοβα» κόντρα στην 4η της βαθμολογίας Καρταγένα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ενώ μεγάλο ματς αναμένεται στο «Γκραν Κανάρια» ανάμεσα στην Λας Πάλμας και την Γρανάδα, οι οποίες συγκατοικούν στην 2η θέση με 12 βαθμούς. Από εκεί και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Αλμπαθέτε – Ανδόρα στο «Κάρλος Μπελμόντε» ενώ η Εϊμπάρ φιλοξενεί στο «Ιπουρούα» την Ρασίνγκ Σανταντέρ. Χιχόν – Ίμπιθα, Ουέσκα – Λεγκανές, Μιράντες – Σαραγόσα, Μάλαγα – Βιγιαρεάλ Β, Πονφεραντίνα – Τενερίφη, Λούγκο – Οβιέδο, Αλμπαθέτε – Ανδόρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τζάμπολ στη Γαλλία – Σούπερ Κόπα Ισπανίας!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κουπόνι στο μπάσκετ με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γαλλίας αλλά και με το Σούπερ Κόπα Ισπανίας. Στην Γαλλία θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου. Γκραβελέν – Μπουλόν, Ροάν – Μπλουά Μπάσκετ, Ντιζόν – Λε Πορτέλ, Ορτέζ – Στρασβούργο, Μπουργκ – Παρί, Λε Μαν – Φος Προβένς, Νανσί – Λιμόζ, Ναντέρ – Μονακό και Σολέ – Βιλερμπάν. Στην Ισπανία η σεζόν ανοίγει με τους αγώνες του Σούπερ Καπ και συγκεκριμένα το Σάββατο θα γίνουν οι νοκ άουτ ημιτελικοί Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα – Μπανταλόνα. Οι νικητές θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της Κυραικής. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας το «Παλάθιο Μουνισιπάλ ντε Ντεπόρτες Σαν Πάμπλο». Η Μπέτις θα έχει τους οπαδούς με το μέρος της αφού εδρεύει στην Σεβίλλη αλλά η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στην «βασίλισσα».