logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Final 1-2  [963] ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

"Φρέναρε" η Εθνική στην Κύπρο (1-0)
 25/9/2022

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Τζιωνής στο 18΄, αλλά ο αγώνας στιγματίστηκε από την ακύρωση του γκολ της ισοφάρισης στο 87΄, που δεν μέτρησε ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ με τη συμβολή και του VAR.

Το νικηφόρο σερί της Ελλάδας στο Nations League τέλειωσε απόψε στη Λάρνακα. Η Εθνική είχε μείνει στον Ιούνιο και την πρόκριση στη Β’ κατηγορία. Στο ματς με την Κύπρο δεν έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Είχε παίκτες που υστέρησαν κατά πολύ, οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Δ’ κατηγορία και πήραν τελικά τη νίκη 1-0, χάρη στο γκολ του Τζιωνή (18'). Ακυρώθηκε γκολ του Φούντα στο 86'.

ΚΥΠΡΟΣ (Τιμούρ Κετσπάγια): Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Λοΐζου (58' Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Κάστανος (75' Γκόγκιτς), Ιωάννου (76' Αντωνιάδης), Τζιωνής (64' Καρό), Σωτηρίου (76' Κακουλλής).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης (46' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (77' Χατζηγιοβάννης), Μασούρας, Μπακασέτας (58' Ιωαννίδης), Πέλκας (77' Αλεξανδρόπουλος), Δουβίκας (46' Φούντας).