logo as
   [133] ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ Final 3-0  [129] OSS - ΑΛΚΜΑΑΡ Β 1-1  [131] ΒΙΛΕΜ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ Final 1-1  [135] ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΣΕΓΚΙ - ΠΟΥΣΚΑΣ ΑΚΑΝΤΕΜΙΑ Final 1-0  [141] ΠΙΖΑ - ΚΑΤΑΝΤΖΑΡΟ 0-2  [156] ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΑΝΤ Half 1-1  [155] ΚΠΡ - ΛΙΝΤΣ Half 2-0  [158] ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Half 0-1  [137] ΑΑΡΑΟΥ - ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Πληρώνει ο Ολυμπιακός!
 28/11/2022

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η πτωτική πορεία του Ολυμπιακού, με δύο πόντους σε πέντε ματς και η συντριβή από την Ομόνοια, οδήγησε στο τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Μάκης Σεργίδης, μέχρι πρότινος βοηθός και υπηρεσιακός κόουτς στον ΑΠΟΕΛ και πέρσι στην Κερύνεια. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων» ζητά βελτίωση στην άμυνα. Τέσσερα στα πέντε ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Νοκ άουτ οι στόπερ Έσελινκ, Μουκτάρης, ο αριστερός μπακ Ιωάννου και ο κεντρικός μέσος Ευτυχίδης.

Η Νέα Σαλαμίνα έφθασε στην διακοπή του πρωταθλήματος με τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο παθητικό της. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα, ενώ και η ομάδα από την Αμμόχωστο έκανε λάθη στην άμυνα που τα πλήρωσε. Είχαν τον χρόνο για να ηρεμήσουν οι «ερυθρόλευκοι» που στοχεύουν σε επανεκκίνηση στην πρωτεύουσα. Θα έχουν και κόσμο στο πλευρό τους στο ΓΣΠ καθώς οργανώθηκε η σχετική εκδρομή, Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο κόουτς Σάββας Πουρσαϊτίδης τον κεντρικό μέσο Καρλίτος. Θ πέσουν κορμιά, σε ματς του… μισού γκολ. Το πιθανότερο είναι να το βάλει ο Ολυμπιακός.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Νέα Σαλαμίνα 1 (2,70)





Βαθμολογία 2023-24