logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στην Ντόχα!
 29/11/2022

Σε αγώνα για την τρίτη και καταληκτική αγωνιστική του Μουντιάλ, το Ιράν αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στην πόλη Ντόχα του Κατάρ.

ΙΡΑΝ-ΗΠΑ

Σπουδαία νίκη για το Ιράν κόντρα στην Ουαλία (2-0). Κυριάρχησε στην επανάληψη και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με δύο γκολ. Το τρίποντο διέγραψε την βαριά ήττα από την Αγγλία στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ θα περάσει στους «16» αν κερδίσει σήμερα. Κατακτά μάλιστα την πρωτιά αν επικρατήσει και παράλληλα η Αγγλία φέρει Χ ή ηττηθεί από την Ουαλία. Προκρίνεται στην επόμενη φάση και με ισοπαλία, αν ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία η Ουαλία στο άλλο ματς του ομίλου.

Μαχητική εμφάνιση από τις ΗΠΑ που δεν φοβήθηκαν τη ποιοτική Αγγλία και επιβραβεύτηκαν με έναν πολύτιμο βαθμό (0-0). Δύο ματς, δύο ισοπαλίες για την νεανική ομάδα του Κρεγκ Μπερχάλτερ που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να βρει μια θέση στην πρώτη δυάδα. Για να συνεχίσει στους «16» χρειάζεται μόνο νίκη. Κατακτά την πρώτη θέση με νίκη και ήττα της Αγγλίας από την Ουαλία (ή με ισοπαλία στο Αγγλία – Ουαλία και νίκη της επί του Ιράν με 4+ γκολ). Θα πέσουν κορμιά στο απόλυτο ντέρμπι εχθρότητας. Αφήνουμε το σημείο, ζητάμε κόρνερ ή κόκκινη κάρτα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Το Ιράν πάνω από 3,5 κόρνερ (1,90) ή πάνω από 4,5 κόρνερ (2,75) Να δοθεί κόκκινη κάρτα στο ματς (4,00)