logo as
   [164] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ (ΞΕ)ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 29/11/2022

Οι καθοριστικοί αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου κλέβουν την παράσταση στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2022.

Τα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στην 3η αγωνιστική είναι τα εξής: Ισημερινός – Σενεγάλη, Ολλανδία – Κατάρ, Ιράν – ΗΠΑ, Ουαλία – Αγγλία, Αυστραλία – Δανία, Τυνησία – Γαλλία, Πολωνία – Αργεντινή, Σαουδική Αραβία – Μεξικό, Καναδάς – Μαρόκο, Κροατία – Βέλγιο, Ιαπωνία – Ισπανία, Κόστα Ρίκα – Γερμανία, Σερβία – Ελβετία, Καμερούν – Βραζιλία, Γκάνα – Ουρουγουάη και Ν. Κορέα – Πορτογαλία.

Την πρόκριση για τα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο και δεύτερο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση στον όμιλο. Συνολικά το νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει 98 παιχνίδια. Εκτός από τα ματς του Μουντιάλ διαθέσιμοι για στοίχημα είναι οι αγώνες από το πρωτάθλημα της Κολομβίας, της Κίνας και της Σλοβενίας ενώ δράση υπάρχει στο πρωτάθλημα της Αρμενίας, στην Γ Ιταλίας και στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας. Επίσης προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για το Μουντιάλ.

Οι αγώνες από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα ξεχωρίζουν στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Στο ΝΒΑ το Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει στο ναό του μπάσκετ, στο «Μάντισον Σκουάερ Γκάρντεν» τους Νιού Γιόρκ Νικς τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στην Ευρωλίγκα θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική. Την Πέμπτη το βράδυ (19:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Αναντολού Εφές και την Παρασκευή το βράδυ (20:00) ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις. Στο Eurocup ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ (19:30) την Τουρκ Τελεκόμ και την ίδια μέρα στις 21:30 ο ΠΑΟΚ έχει εκτός έδρας αποστολή με την Ντιναμό Σάσαρι στην Ιταλία. Την Τετάρτη (19:30) το Περιστέρι φιλοξενεί την Ρίτας στο Τσάμπιονς Λιγκ! Για όλα τα παραπάνω θα βρείτε 6 σελίδες με όλα τα τελευταία νέα, τις βαθμολογίες και τα πιο ψαγμένα προγνωστικά!