logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επικίνδυνες αποστολές!
 29/1/2023

Αρκετά σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα για την Πριμέρα της Ισπανίας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οσασούνα, ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την επικίνδυνη Σοσιεδάδ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η ισοπαλία στην έδρα της ουραγού Έλτσε συνιστά γκέλα για την Οσασούνα, η οποία δεν μπόρεσε έτσι να εισέλθει στην εξάδα της Ευρώπης, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Μπέτις. Ίσως να είχε στο μυαλό και στο ματς Κυπέλλου με τη Σεβίλλη μεσοβδόμαδα, όπου πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Τέταρτο σερί under 2.5 γκολ, συνολικά όγδοο εδώ και δέκα αγωνιστικές. Τρία NG στα 4 τελευταία ματς. Εξέτισε ο μέσος Τορό, αλλά είναι τιμωρημένος ο φορ Τσίμι Άβιλα, αρχισκόρερ με 7 γκολ. Αμφίβολο αν θα επιστρέψουν οι αμυντικοί Ρουμπέν Πένια και Νάτσο Βιδάλ.

Μετά την άνετη νίκη επί της Βαγιαδολίδ, με τρία γκολ από το πρώτο ημίωρο του αγώνα, και το ντέρμπι στο Κύπελλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης η Ατλέτικο έχει δύσκολη έξοδο στην Παμπλόνα. Τέταρτο NG στα πέντε τελευταία ματς. Πέντε under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Μόλις δύο νίκες εδώ και επτά αγωνιστικές και η σταθερότητα είναι το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι αμυντικοί Σάβιτς και Ρεγκιλόν εξέτισαν τις ποινές τους. Δύο εβδομάδες εκτός ο μέσος Γιορέντε.

Εκτίμηση: 2

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Σταθερά στο τρίποντο από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το «διπλό» επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πέρασε από μία δύσκολη έδρα και θέλει να δώσει συνέχεια στο ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ, λίγες μέρες μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ατλέτικο. Πέντε GG στα επτά τελευταία παιχνίδια, τρία over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Ο αμυντικός Αλάμπα αποθεραπεύτηκε κι επιστρέφει. Ο χαφ Τσουαμενί γύρισε ήδη την Πέμπτη. Έτσι παραμένουν εκτός Καρβαχάλ (αμ.), και Λούκας Βάθκεθ (μέσος), αν και ο πρώτος έχει κάποιες πιθανότητες να γυρίσει.

Από «διπλό» επί της Ράγιο Βαγιεκάνο προέρχεται η Σοσιεδάδ κι αυτή ήταν η ένατη διαδοχική νίκη της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, επίδοση που συνιστά ρεκόρ ιστορίας! Δεν τις έκανε δέκα, αφού ακολούθησε μεσοβδόμαδα ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μπαρτσελόνα. Έβδομο under 2.5 γκολ εδώ και εννέα αγωνιστικές και τρίτο NG στα 4 τελευταία παιχνίδια. Πρόκληση το ντέρμπι στο «Μπερναμπέου», αφού με νίκη πιάνει τη Ρεάλ στη δεύτερη θέση! Εξέτισε ο μέσος Θουμπιμέντι. Εξαιρετικά αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Νταβίδ Σίλβα. Σταθερά εκτός Γκοροσάβελ, Πατσέκο, Άλεξ Σόλα, Μέρκελανθ (αμυντικοί), Τουριέντες, Μερίνο, Γκεβάρα (μέσοι), Σαντίκ, Τσο (επιθετικοί).

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24