logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ (ΞΕ)ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 31/1/2023

Κουπόνι με 160 αγώνες διαθέσιμους για στοίχημα κυκλοφόρησε ο ΟΠΑΠ για το τριήμερο 31 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2023 και στο προσκήνιο είναι οι αγώνες από τα Κύπελλα Γερμανίας και Ιταλίας, οι αγώνες από το Σαμπιονά αλλά και οι εξ’ αναβολής αγώνες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το Κύπελλο Γερμανίας βρίσκεται στην φάση των «16» και το διήμερο 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τέσσερα παιχνίδια. Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα γίνουν τα παιχνίδια Πάντερμπορν – Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα παιχνίδια Λειψία – Χόφενχαϊμ και Μάιντζ – Μπάγερν. Τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες στο Κύπελλο Γερμανίας είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Πέρσι το Κύπελλο Γερμανίας κατέκτησε η Λειψία στα πέναλτι σε βάρος της Φράϊμπουργκ στις 21/05/2022.

Τελική ευθεία στο Κύπελλο Ιταλίας (76η διοργάνωση) της σεζόν 2022-23 με τα νοκ άουτ παιχνίδια (με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί) της προημιτελικής φάσης. Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Ίντερ – Αταλάντα, Φιορεντίνα – Τορίνο και Ρόμα – Κρεμονέζε ενώ τέλος την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι Γιουβέντους – Λάτσιο. Στα ημιτελικά θα αγωνιστεί ο νικητής από το ζευγάρι Ίντερ – Αταλάντα με το νικητή από το ζευγάρι Γιουβέντους – Λάτσιο και ο νικητής από το ζευγάρι Ρόμα – Κρεμονέζε με το νικητή από το ζευγάρι Φιορεντίνα – Τορίνο. Πέρσι το Κύπελλο Ιταλίας κατέκτησε η Ίντερ.

Τα εξ’ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν βρίσκονται στο προσκήνιο στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η Μπέτις υποδέχεται στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» την Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια. Μπέτις και Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στις 12 Ιανουαρίου 2023 και η Μπαρτσελόνα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 4-2. Η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετική παράδοση στο γήπεδο της Μπέτις και συγκεκριμένα μετρά 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 ματς από τις 12/05/2012 και μετά. Στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» και καίγεται για νίκη αφού μετά την ισοπαλία με την Σοσιεδάδ έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στις 11 Ιανουαρίου 2023 η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε στα πέναλτι (4-3) την Βαλένιθια στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας στο Ριάντ. Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 7 εντός έδρας ματς με την Βαλένθια από τις 8/05/2016 και μετά!

Με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 η Γαλλίας. Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μαρσέϊγ έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Μονπελιέ και Ναντ αντίστοιχα ενώ Λιλ έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς με την Κλερμόν. Η Μονακό φιλοξενεί στο «Λουί Ντε» την Μονακό και η Λανς στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Νις ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Ναντ – Μαρσέϊγ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα εξής: Ανζέ – Αζαξιό, Ρεμς – Λοριάν, Τουλούζ – Τρουά, Λυών – Μπρεστ και Ρεν – Στρασβούργο.

Διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα την τρέχουσα εβδομάδα με τα παιχνίδια της 22ης και της 23ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Φενέρμπαχτσε την Τρίτη το βράδυ (19:45) ενώ την Παρασκευή (3/02) το βράδυ θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο παιχνίδια επί Ισπανικού εδάφους. Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου το βράδυ(21:45) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρασκευή (3/02) το βράδυ (21:30) θα παίξει στην Βιτόρια με την Μπασκόνια.