logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρώτο βήμα η Μπεϊτάρ!
 1/2/2023

Στο πρώτο από τα δύο ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ισραήλ, η Χάποελ Αφούλα υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΧΑΠΟΕΛ ΑΦΟΥΛΑ-ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Η Αφούλα πραγματοποιεί μια ακόμα σεζόν βυθισμένη στη μετριότητα στη δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς μάζεψε μόνο έναν πόντο. Τρεις νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια. Ήδη έχει κάνει υπερβατική πορεία στο κύπελλο, όπου παρατάσσεται με βασική ενδεκάδα. Ομάδα που δεν κλείνεται, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο, έχει το γκολ, αλλά και θέματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που δίνει την μάχη για να κρατηθεί στην ζώνη των πλέι οφ τίτλου. Παράλληλα, θέλει να φθάσει μακριά στο κύπελλο, αγωνίζεται με βασικό σχήμα και έχει την ευκαιρία κόντρα σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας να περάσει στους «4» της διοργάνωσης. Η επίθεση είναι το δυνατό σημείο των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι πάντως αντιμετωπίζουν θέματα στην αμυντική λειτουργία. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα επτά εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Καλύτερη ομάδα και ανώτερης κατηγορίας η Μπεϊτάρ, μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Χάποελ Αφούλα-Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 2 (2,10)