logo as
   [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ Final 2-3  [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ Final 3-0  [120] ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ Half 0-0  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ 1-3  [121] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ 1-1  [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC 1-0  [106] ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ Final 2-0  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ 1-2  [152] ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός!
 9/2/2023

Τι ισχύει στο Κύπελλο Ελλάδας
Tο Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στο προσκήνιο με τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λαμία – ΠΑΟΚ (18:30) και το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30) ενώ οι αγώνες ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν την 1η Μαρτίου. Πρόκειται για το 81ο Κύπελλο Ελλάδας. Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που οι ομάδες έχουν ίδια γκολ μετά και τα δύο παιχνίδια, η πρόκριση θα κριθεί σε ημίωρη παράταση ή και στα πέναλτι εάν χρειαστεί. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας θα εξασφαλίσει την έξοδό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2022-23. Πέρσι το Κύπελλο Ελλάδα κατέκτησε ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα τρόπαια (28), ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 19, η ΑΕΚ με 15 και ο ΠΑΟΚ με 8 Κύπελλα.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ διάγει την καλύτερη περίοδο των τελευταίων ετών και βρίσκεται γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του νταμπλ. Άπαντες στις τάξεις της δηλώνουν έτοιμοι για τις μάχες με τον Ολυμπιακό. Πλεονέκτημα σε σχέση με τον αντίπαλο πως δεν διεξήχθη το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ξεκούραστοι οι «κιτρινόμαυροι» που μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με ενεργητικό δέκα γκολ.

Ο Ολυμπιακός πασχίζει να κρατηθεί στην κούρσα για την υπεράσπιση του τίτλου στο πρωτάθλημα, αλλά ο ανταγωνισμός μπροστά του μαίνεται. Το κύπελλο αποτελεί εναλλακτική διέξοδο επιτυχίας και δεν θέλουν να την απεμπολήσουν οι πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνά τους, σύμφωνα με τις προσταγές του Ισπανού κόουτς Μίτσελ. Το έδειξαν και στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην «Αγιά-Σοφιά», ωστόσο, ο ρυθμός ανεβαίνει. Αμφότεροι θα τα δώσουν όλα για την νίκη και έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν έστω ένα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ (2,10)





Βαθμολογία 2023-24