logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ξεκάθαρο φαβορί!
 19/3/2023

Για την φάση των «16» η Μαν. Γιουν., υποδέχεται την Φούλαμ. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι για την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Τι ισχύει
Σε αυτή τη φάση του θεσμού οι αγώνες είναι μονοί. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και μετά τα 120' δεν υπάρξει νικητής, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΦΟΥΛΑΜ
Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ έπαιζε την Πέμπτη στην έδρα της Μπέτις στο Γιουρόπα Λιγκ (κέρδισε με 1-0), προερχόμενη από δύο σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη εντός από τη Φούλαμ από το 2003, την έχει αποκλείσει οκτώ σερί φορές στο Κύπελλο μετά το 1908. Σκοράρει σε 25 σερί αγώνες Κυπέλλου, όλες οι νίκες της φέτος στον θεσμό είναι με 3-1.

Εκτός οι μέσοι Έρικσεν, Φαν Ντε Μπέικ και ο εξτρέμ Γκαρνάτσο, τιμωρημένος ο βασικός μέσος Καζεμίρο, αμφίβολος ο μπακ Λίντελοφ, ο μέσος Σάμπιτσερ και ο επιθετικός Μαρσιάλ.

Η Φούλαμ έχασε 3-0 εντός από την Άρσεναλ και προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου όμως είναι όγδοη. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά πρώτη φορά από το 2000-02, έχοντας χάσει τους τρεις τελευταίους προημιτελικούς της. Δεν έχει νίκη σε 15 σερί με τη Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας την έχει νικήσει μία φορά στα τελευταία 25.

Eκτός οι Κέρνι (μέσος), Κεμπάνο (εξτρέμ), Koυρζαβά (μπακ), αμφίβολος ο εξτρέμ Γουίλιαν, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μέσος Παλίνια. Ο αρχισκόρερ Μίτροβιτς δεν έχει σκοράρει ποτέ στο Κύπελλο.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2023-24