logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Το ενδιαφέρον στα πολύπλοκα!
 20/3/2023

Μόλις έξι διαδρομές διεξάγονται σήμερα στο Μαρκόπουλο όπου μάλιστα η πρώτη εξ’ αυτών είναι από την Γαλλία, για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα. Σε αρκετές κούρσες υπάρχουν τα λεγόμενα φαβορί αλλά τα πολύπλοκα στοιχήματα είναι αυτά που θα απασχολήσουν περισσότερο.

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία (να σημειωθεί ότι οι κούρσες ξεκινάνε από την 2η).

2η ιπποδρομία
Από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης είναι: 2-10-13-1.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΡΕΙΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ, ΚΟΡΕΝΤΙΝ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη ο ΤΖΕΝΝΑΡΟ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1575 μέτρα, ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ, ΟΚΤΟΛΑ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΠΡΟΣΙΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΑΡΙΩΝΑΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΟΛ ΓΚΟΟΥ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ, ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ.