logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η έδρα του Μπενίν!
 22/3/2023

Σε αγώνα για τον 12ο όμιλο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα που θα γίνει στην πρωτεύουσα Κοτονού, το Μπενίν υποδέχεται την Ρουάντα.

ΜΠΕΝΙΝ-ΡΟΥΑΝΤΑ

Το Μπενίν ξεκίνησε στο γκρουπ με δύο ήττες και πλέον θα παίξει ουσιαστικά το τελευταίο χαρτί για την πρόκριση στο ματς με την ιδίων κυβικών Ρουάντα, Έντονο γαλλικό άρωμα… διαποτίζει τους «σκίουρους». Οι 12 από τους παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και το σύνολο των κλήσεων αφορά σε παίκτες εκτός συνόρων. Ανάμεσά τους και ο αμυντικός Καλέντ Αντενιόν της Κυπριακής Δόξας Κατωκοπιάς.

Η Ρουάντα έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του ομίλου. Ηττήθηκε δίκαια από την πανίσχυρη Σενεγάλη αγωνιζόμενη μάλιστα στην έδρα του αντιπάλου, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μοζαμβίκη στη Νότια Αφρική. Παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, το πακέτο αγώνων με το Μπενίν είναι όλα τα λεφτά για τις «σφήκες». Δεν έχει το εύκολο γκολ η ομάδα του Ισπανού κόουτς Κάρλος Αλόρ, που αμυντικά είναι συγκριτικά αξιόπιστη. Μία ενδεκάδα παικτών στην αποστολή αγωνίζεται εκτός συνόρων δίχως πάντως να υπάρχουν ιδιαίτερα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στις εν λόγω κλήσεις. Πιο ποιοτική ομάδα το Μπενίν καίγεται για νίκη, μπορεί να την πάρει ακόμα και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπενίν-Ρουάντα 1 (1.75) ή 1/1 (2,75)