logo as
   [949] ΠΑΝΤΟΒΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΤΕΖΕ 1932 1-0  [950] ΦΕΡΜΑΝΑ - ΡΙΜΙΝΙ 1912 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Κόρνερ η Σιέρα Λεόνε!
 22/3/2023

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί στην πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκο, η Σιέρα Λεόνε υποδέχεται το Σάο Τομέ και Πρενσίπε.

ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ-ΣΑΟ ΤΟΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΝΣΙΠΕ

Η Σιέρα Λεόνε βγάζει ποιότητα, δείχνει ικανή να πάρει την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης, αλλά σε αυτήν την κατεύθυνση θα χρειαστεί οπωσδήποτε δύο νίκες κόντρα στον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Ο κόουτς Τζον Κάιστ επιλέγει επιθετικογενή τακτική για τα «αστέρια». Τα δύο πρώτα ματς στον όμιλο εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, με 15 παίκτες να αγωνίζονται εκτός συνόρων και ανάμεσά τους ο επιθετικός Μόρσεϊ του Παναιτωλικού και ο κεντρικός μέσος Καμαρά του Αιγάλεω.

Το Σάο Τομέ και Πρενσίπε αποτελεί την πλέον αδύναμη ομάδα όλων των ομίλων. Και μόνο που πέρασε από την προκριματική φάση αποτελεί έκπληξη αλλά πλέον τα «γεράκια» δέχονται πυρ ομαδόν από τους αντιπάλους. Δύο ήττες με… 15 γκολ παθητικό για μια ομάδα που αμύνεται μαζικά στο ένα τρίτο του γηπέδου. Οι εννιά από τους παίκτες της αποστολής αγωνίζονται σε πορτογαλικές ομάδες μικρών κατηγοριών που αδυνατούν να κάνουν την διαφορά. Στο τιμόνι των νησιωτών παραμένει για τέταρτη σεζόν ο γηγενής κόουτς Αντριάνο Εουσέμπιο. Αναμένουμε «ανελέητο σφυροκόπημα» από την Σιέρα Λεόνε. Ρισκάρουμε με τα δέκα κερδισμένα κόρνερ των τυπικά γηπεδούχων !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σιέρα Λεόνε-Σάο Τομέ και Πρενσίπε Η Σιέρα Λεόνε πάνω από 9,5 κόρνερ (2,35)