logo as
   [956] ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ Final 0-3  [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 1-0  [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Μάνσφιλντ και Μιγιονάριος
 22/3/2023

Ελάχιστες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης αλλά παρόλα αυτά θα ρισκάρω στον άσσο της Μάνφσιλντ στην Λιγκ 2 Αγγλίας και στον άσσο της Λος Μιγιονάριος στην Α Κολομβίας.

Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Λιγκ 2 Αγλλίας είναι αυτό της Μάνσφιλντ με την Γκρίμσμπι και ο άσσος έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Μάνσφιλντ «καίγεται» για νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη για μια θέση στην πρώτη επτάδα και στα πλέι οφ για την άνοδο ενώ η Γκρίμσμπι είναι επί της ουσίας αδιάφορη αφού δεν διεκδικεί θέση στα πλέι οφ και παράλληλα έχει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Μάνσφιλντ μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα εννέα τελευταία της ματς ενώ στο ίδιο διάστημα η Γκρίμσμπι έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μάνσφιλντ έχει υπέρ της και την παράδοση καθώς μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα τελευταία της οκτώ ματς με την Γκρίμσμπι, εντός και εκτός έδρας από την σεζόν 2017-18 και μετά!

Στην Κολομβία θα εμπιστευθώ την Λος Μιγιονάιρος, η οποία υποδέχεται την Ντεπορτίβο Πάστο σε εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Η Μιγιονάιρος έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ η Ντεπορτίβο Πάστο μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες επτά φορές από τις 26/05/2019 και μετά και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα: 5 νίκες η Λος Μιγιονάιρος, 1 ισοπαλία και 1 νίκη η Ντεπορτίβι Πάστο. H Λος Μιγιονάριος έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στο φετινό πρωτάθλημα, στον πάγκο της είναι ο αξιόλογος Αλμπέρτο Γκαμέρο και έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες, δηλαδή με τους επιθετικούς Φερνάντο Ουρίμπε (Τζούνιορ), Λεονάρντο Κάστρο (Ντεπορτίβο Περέιρα) και τον αμυντικό Χόρχε Αρίας (Τζούνιορ). Λόγω έδρας, παράδοσης και φόρμας ο άσσος έχει καλή τύχη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

185. Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι 1 (1,90)

189. Λος Μιγιονάριος – Ντεπορτίβο Πάστο 1 (1,85)