logo as
   [101] ΑΛ ΧΙΛΑΛ - AΛ ΦΑΤΕΧ Half 0-0  [103] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΙΦ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα ανοιχτά!
 31/5/2023

Η Μπρέντα υποδέχεται την Εμεν στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα μπαράζ ανόδου-παραμονής στην μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας.

ΜΠΡΕΝΤΑ – ΕΜΕΝ
Πρώτος αγώνας για τον 2ο γύρο των πλέι οφ ανόδου. Η Μπρέντα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με δύο νίκες ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μάαστριχτ στον πρώτο γύρο. Μετά το οριακό 1-0 του πρώτου αγώνα, έστησε… πάρτι στη ρεβάνς (3-0 στο ημίχρονο) και συνεχίζει έτσι να ελπίζει στην επιστροφή της στην Α΄Κατηγορία μετά απο τέσσερα χρόνια. Πλήγμα η απουσία λόγω τιμωρίας του βασικού τερματοφύλακα Κόρτσμιτ, έχασε το τελευταίο ματς και δίνεται αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Βελάνας (14 γκολ).

Η Εμεν δεν έπεισε στο φινάλε της σεζόν, έκλεισε την χρονιά με τέσσερις κολλητές ήττες και μοιραία συμβιβάστηκε με την 16η θέση έχοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή μέσω των πλέι οφ. Φέτος αγωνίστηκε στα “μεγάλα” σαλόνια έχοντας κατακτήσει τον τίτλο το 2022 στην Β’ Κατηγορία, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί χρονιές στην Α΄Κατηγορία. Γκολ/γκολ με συνδυαστικό over και τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς, δύσκολα ο βασικός μέσος Φέιντορπ, μακροχρόνια απουσιάζουν οι Μέντες, Κίφτενμπελντ (μ.), Μπουρνέτ, Χαρντεφελντ, Φελντμέιτ (α.).

Εκτίμηση: Goal





Βαθμολογία 2023-24