logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

A. Λαϊάκης: Ισοπαλία στον τελικό!
 31/5/2023

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και το πρωτάθλημα της Αμερικής.

Στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, Σεβίλλη και Ρόμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Με μεγάλη παράδοση η ομάδα της Ανδαλουσίας στις κατακτήσεις του συγκεκριμένου τροπαίου αλλά σίγουρα φέτος δεν έχει παρουσιάσει την ίδια εικόνα, με πολλές αδυναμίες και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, κάτι που φαίνεται και από την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Ρόμα από την άλλη, μπορεί να μην ενθουσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά με τον Μουρίνιο στον πάγκο, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον καθένα τέτοια παιχνίδια. Δύσκολο το παιχνίδι θα είναι γρήγορο και με υψηλό σκορ και αρκετά πιθανό σενάριο, να τελειώσει με ισοπαλία η κανονική διάρκεια. Για την εμβόλιμη αγωνιστική στο MLS Αμερικής, η Ατλάντα υποδέχεται την Νιου Ινγκλαντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί ισοπαλίες και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, για να διατηρηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Μεγάλο όπλο η επίθεση της, όπου έχει την πιο παραγωγική (μαζί με το Σεντ Λούις) και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Νιου Ινγκλαντ που σίγουρα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα αλλά σίγουρα δεν είναι το τελευταίο διάστημα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παραμένοντας τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Προβάδισμα ο άσος και κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το over για να δώσει μια αυξημένη τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεβίλλη-Ρόμα Χ

Ατλάντα-Νιου Ινγκλαντ 1+Over