logo as
   [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 2-1  [960] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ 1-0  [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Half 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μονόδρομος η νίκη για την Στουτγκάρδη!
 1/6/2023

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Από το 2008 και μέχρι σήμερα είναι σε ισχύ το μπαράζ για μια θέση στην πρώτη κατηγορία. Στο μπαράζ συμμετέχουν η δέκατη-έκτη ομάδα της πρώτης κατηγορίας με αντίπαλο την τρίτη καλύτερη ομάδα της δεύτερης. Τα παιχνίδια είναι διπλά με το πρώτο ματς να γίνεται στην έδρα της ομάδας της Μπούντεσλιγκα. Φέτος θα αναμετρηθούν η Στουτγκάρδη με το Αμβούργο. Στις δεκατέσσερις προηγούμενες μονομαχίες εννέα φορές κέρδισε η ομάδα της Μπούντεσλιγκα. Σε αυτούς τους διπλούς αγώνες μετράει το συνολικό σκορ. Αν υπάρχει ισοπαλία στο σύνολο πάμε σε παράταση και αν και εκεί δεν υπάρχει νικητής τότε όλα κρίνονται στα πέναλτι.

Τέλος τα ψέματα για την Στουτγκάρδη, η οποία θα παίξει τα…ρέστα της για τη νίκη κόντρα στο Αμβούργο, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή της στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων με μία νίκη και δύο ισοπαλίες και με την δύναμη της έδρας επιδιώκει μια «καθαρή» νίκη για να πάει στη ρεβάνς ως φαβορί.

Το Αμβούργο φθάνει κάθε χρόνο στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό αφού και πέρσι αγωνίστηκε στα μπαράζ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο. Σημειώστε ότι στα δεκατέσσερα προηγούμενα μπαράζ, εννέα φορές κέρδισε η ομάδα της Μπούντεσλιγκα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο την σεζόν 2019-20 και η Στουτγκάρδη είχε επικρατήσει με σκορ 3-2. Το Αμβούργο θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό μέσο Μπένες (33 ματς/6 γκολ/9 ασίστ).

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 (1,85)





Βαθμολογία 2023-24