logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θέαμα στο Κόσοβο!
 21/11/2023

Σε ματς για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο στο Euro 2025 που θα διεξαχθεί στην πόλη Ποντούγεβο, το Κόσοβο υποδέχεται το Ισραήλ.

Κ21 ΚΟΣΟΒΟ-Κ21 ΙΣΡΑΗΛ

Το Κόσοβο θα επιδιώξει να πάρει την δεύτερη νίκη στο γκρουπ όπου για την ώρα διακρίνεται για τις επιθετικές επιδόσεις και σκοράρει με άνεση. Θα πρέπει ωστόσο να βρει λύσεις στην αμυντική γραμμή που αποτελεί το αδύναμο σημείο. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Το ρόστερ χαρακτηρίζεται από ποιότητα. Ο κόουτς Αφρίμ Τοβερλάνι ποντάρει σε 15 παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων οι πέντε εκ των οποίων σε γερμανικούς συλλόγους.

Οι Ελπίδες του Ισραήλ απείχαν από την δράση στο προηγούμενο «παράθυρο» των εθνικών ομάδων τον Οκτώβριο εξαιτίας της πολεμικής εμπλοκής της χώρας. Πλέον, άνοιξε ξανά ο δρόμος για τις διεθνείς συμμετοχές, έστω και αν η προσοχή και η συγκέντρωση των παικτών προφανώς βρίσκεται αλλού, όπως φάνηκε και στην αποστολή στην Πολωνία (2-1). Σχεδόν το σύνολο των παικτών που κάλεσε ο μόνιμος κόουτς Γκι Λουζόν αγωνίζεται σε ομάδες του Ισραήλ. Μόνο δύο παίκτες της αποστολής ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού και εν προκειμένω στην Ολλανδία. Ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, λογικά σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κ21 Κόσοβο-Κ21 Ισραήλ Όβερ 2,5 γκολ (2.10)