logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η ποιότητα της Ιταλίας!
 21/11/2023

Σε ματς για τον πρώτο προκριματικό όμιλο στο Euro 2025 που θα διεξαχθεί στην πόλη Κορκ, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ιταλία.

Κ21 ΙΡΛΑΝΔΙΑ-Κ21 ΙΤΑΛΙΑ

Η Ιρλανδία θα πάρει δύναμη από τον κόσμο της και θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο. Η νίκη θα της επιτρέψει την προσπέραση και την πρωτιά αλλά δεν υπάρχει άγχος σε αυτήν την κατεύθυνση. Ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, εξαιρετική στις στημένες φάσεις, αλλά και με θέματα στην άμυνα. που δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Ο κόουτς Τζιμ Κρόφορντ ποντάρει σε ποιοτικό ρόστερ, οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στην Αγγλία.

Η Ιταλία είναι μια ομάδα που και φέτος ξεκινά με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Το ξεκίνημα στον όμιλο είναι ενδεικτικά των προθέσεων των «ατζουρίνι», που καλούνται να τα βγάλουν πέρα στην πιο δύσκολη ίσως δοκιμασία στον όμιλο και να επιβεβαιώσουν την υπεροχή απέναντι στον ανταγωνισμό. Η μεγάλη των ιταλών σχολή της άμυνας διαπρέπει και σε αυτό το γκρουπ. Τέσσερα ματς, μηδέν παθητικό ο έξοχος απολογισμός για τον οποίο δηλώνει περήφανος ο κόουτς Κάρμινε Νουντσιάτα. Σχεδόν το σύνολο του ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στο Καμπιονάτο, τέσσερις μόνο στο εξωτερικό. Η Ιταλία είναι το φαβορί και θα το επιβεβαιώσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κ 21 Ιρλανδία-Κ21 Ιταλία 2 (2.10)