logo as
   [172] ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ 2-0  [170] ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΚΙΟΤΟ 0-1  [171] ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΤΟΚΙΟ 0-3  [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Δυάδα με… γκολ!
 10/12/2023

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από το Σαμπιονά της Γαλλίας και την πρώτη κατηγορία στην Πορτογαλία.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας θα στηρίξουμε και πάλι την Μαρσέιγ που αντιμετωπίζει εκτός την Λοριάν. Οι Μαρσεγέζοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και δείχνουν να έχουν ανεβάσει ρυθμούς, επιδιώκοντας να μπουν δυνατά στην μάχη για μια θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Λοριάν δεν πείθει ιδιαίτερα, παραμένει με μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος και φαίνεται ότι πρέπει να παλέψει πολύ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Προβάδισμα στο διπλό που κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 για αύξηση και της τιμής.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Εστορίλ υποδέχεται στην Τσάβες σε μια αναμέτρηση μεγάλης σημασίας και για τις δυο πλευρές καθώς παλεύουν για τον ίδιο στόχο, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Και οι δυο ομάδες έχουν κοινό, το γεγονός ότι σπανιώς μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στα παιχνίδια. Η Τσάβες μάλιστα πήρε και καλή ψυχολογία με την νίκη επί της Βιζέλα (3-1) και μπορεί να βρει ένα τέρμα, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Το αμφίσκορο έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης ενώ σε συνδυασμό με το over παίρνουμε μια πολύ καλύτερη απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λοριάν-Μαρσέιγ 2+Over 1,5
Εστοριλ-Τσάβες Goal+Over