logo as
   [170] ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΚΙΟΤΟ 0-1  [171] ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - ΤΟΚΙΟ 0-3  [173] ΜΙΤΟ - ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ 1-2  [176] ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ ΣΙΤΙΖΕΝ - ΣΕΟΥΛ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 15/12/2023

Προεόρτια με 387 σούπερ αγώνες στο νέο κουπόνι του ΟΠΑΠ για το τετραήμερο 15-18 Δεκεμβρίου από όλα τα σημεία του πλανήτη. Η Ελληνική Σούπερ Λιγκ μετά από διακοπή μιας εβδομάδας επανέρχεται στην δράση με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, της πρώτης του Β γύρου αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών στην εξέδρα. Οι τέσσερις «Ευρωπαίοι» έχουν εκτός έδρας αποστολές.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κι ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ έχει εξόρμηση στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ο Ολυμπιακός παίζει στις Σέρρες με την ομώνυμη ομάδα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννια, Άρης τον ΟΦΗ και η Λαμία τον Βόλο.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, η Τιτανομαχία Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ την Κυριακή το βράδυ (18:30) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 211 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα. Η Λίβερπουλ έχει 7 νίκες, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντυ έχει 82 νίκες ενώ 58 ματς έχουν λήξει με ισοπαλία. Σπουδαία ματς και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα οι παραδοσιακές κόντρες Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια – Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ.

Επίσης σε πρώτο πλάνο είναι τα ντέρμπι κορυφής στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Πόρτο και Μπράγκα – Μπενφίκα. Στο Καμπιονάτο δεσπόζει η μάχη Λάτσιο – Ίντερ στο «Ολίμπικο» και στην Μπουντεσλίγκα το ντέρμπι Μπάγερν – Στουτγκάρδη. Τέλος στο Σαμπιονά ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν.