logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπάρχει διαφορά κλάσης
 1/2/2024

Σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χετάφε σε τοπικό της Μαδρίτης.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ματς από την 20η αγωνιστική το συγκεκριμένο. Η Χετάφε προέρχεται από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Γρανάδα όπου πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 και μπροστά της έχει μια πιο δύσκολη αποστολή. Με ήττες έβγαλε τα 2 τελευταία της και προηγήθηκε αήττητο 3 αγώνων με 2 νίκες. Under έληξαν τα 4 από τα 5 τελευταία εντός με 3 νίκες, 1 ισοπαλία. Με no goal έβγαλε τα 5 τελευταία εντός απέναντι στην Ρεάλ.

Εξέτισαν οι Σουάρεθ (αμυντικός), Κάρμονα (αμυντικός), Μίνα (μέσος). Διεθνής ο αμυντικός Μορίμπα. Τραυματίας είναι ο μέσος Αραμπάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε δύσκολα στο άντρο της Λας Πάλμας αλλά έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε με ανατροπή. Για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν η 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και αν επικρατήσει και τώρα θα περάσει μόνη στην κορυφή.

Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ατλέτικο και ίσως γίνει ροτέισον. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός. Αγωνιστικά εξέτισε ο Μπέλιγχαμ. Παραμένουν τραυματίες οι Κουρτουά (τερματοφύλακας), Αλάμπα (αμυντικός), Μιλιτάο (αμυντικός).

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24