logo as
   [172] ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΜΑΣΙΝΤΑ ΖΕΛΒΙΑ 2-0  [174] ΣΕΝΤΑΙ - ΣΙΜΠΑ ΙΣΙΧΑΡΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις!
 8/2/2024

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το ζήτημα του τεχνικού. O Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο και προσωρινά την ομάδα θα καθοδηγήσει ο προπονητής της ομάδας Νέων Σωτήτης Συλαϊδόπουλος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα λύσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» εντός της ημέρας, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για τον αντικαταστάτη του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού με τον ΟΦΗ αναμένεται να εκτελέσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19. Ο Ολλανδός τεχνικός Πασκάλ Γιάνσεν είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Καρβαλιάλ αλλά ακόμη όλα είναι στον αέρα αφού εξετάζονται και άλλα ονόματα όπως του Ισπανού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, του Ισραηλινού Μπαράκ Μπακχάρ και του Κροάτη Ιγκόρ Τούντορ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεζ. Στη συνέχεια ήρθε ο Κάρλος Καρβαλάλ αλλά ούτε ο Πορτογάλος κατάφερε να στεριώσει.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει ένα σωρό προπονητές (Μαρτίνς, Κορμπεράν, Μίτσελ, Ανικγκό, Μαρτίνεζ και Καρβαλιάλ).