logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μην χάσετε «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»!
 9/2/2024

Σούπερ κουπόνι με 481 διαθέσιμους αγώνες κυκλοφόρησε ο ΟΠΑΠ για το τετραήμερο 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και με την συγκυρία ότι υπάρχον πολλά ντέρμπι κορυφής στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ τα φώτα πέφτουν στην Τούμπα εκεί όπου την Κυριακή το βράδυ (20:00) θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ντέρμπι κορυφής επίσης και Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα αλλά και στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου. Σπουδαίες μάχες στο Καμπιονάτο με δύο μεγάλα ντέρμπι (Ρόμα – Ίντερ και Μίλαν – Νάπολι) αλλά και στο Σαμπιονά με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ το πιο σημαντικό μας θα διεξαχθεί στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Τέλος ιδιαίτερης μνείας χρήζουν οι δύο τελικοί στο Κύπελλο Ασίας και στο Κόπα Άφρικα και συγκεκριμένα τα παιχνίδια Ιορδανία – Κατάρ και Νιγηρία – Ακτή Ελεφαντοστού!

Το ντέρμπι κουφής ΠΑΟΚ – ΑΕΚ είναι το μεγάλο γεγονός της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία με 50 βαθμούς και η ΑΕΚ ακολουθεί στην 2η θέση με 48 βαθμούς. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 190 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα: 83 νίκες η ΑΕΚ, 60 νίκες ο ΠΑΟΚ και 47 ισοπαλίες. Στο γήπεδο της Τούμπας και σε σύνολο 84 αγώνων, ο ΠΑΟΚ υπερέχει με 41 νίκες έναντι 17 της ΑΕΚ ενώ 26 φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες. Σε επίπεδο Α Εθνικής-Σούπερ Λιγκ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετρά 33 νίκες, η ΑΕΚ έχει 15 νίκες και 24 φορές οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός με υπηρεσιακό τεχνικό υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Άρης δοκιμάζεται στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο/. Κηφισιά – Βόλος, Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός και Λαμία – Αστέρας Τρίπολης, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις!