logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ!
 9/2/2024

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς και οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν μια θέση στην 4αδα. Εκτός αποστολής ο Σλούκας για να προφυλαχτεί ενόψει του κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Κάνει μια κοιλιά ο ΠΑΟ (14-10) που ήταν σε τρομερή φόρμα με διπλά σε Μονακό ,Μιλάνο και Βαλένθια. Πλέον με 9 νίκες στα 12 τελευταία και 5 σερι(και καλές) εντός. Φέτος ανέβασε στα 15εκ το μπάτζετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση καθώς η ομάδα πήρε και το ΟΑΚΑ! Στον πάγκο έφερε από την Εφές τον Εργκίν Αταμάν και έχει 11 νέα πρόσωπα και ήθελε χρόνο για να δέσει και έτσι άρχισε μουδιασμένα.

Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ (Α1) και την απόκτηση του Ναν έφτιαξε το κλίμα και ρολάρει και στόχος πλέον το πλεονέκτημα έδρας. Ντεφορμέ και ήττα εύκολα 80-68 στο Κάουνας. Σοκ πάντως με τον Άρη 70-73 στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα και λίγη γκρίνια! Και πάλι απών ο Σλούκας περισσότερο για προληπτικούς λόγους ενόψει του φάιναλ έιτ στο κύπελλο Ελλάδας.

Συνήλθε (15-10) η Φενέρ με τον Σάρας στο πάγκο μετά την ξαφνική απόλυση Ιτούδη στην 13η αγ! Η Φενέρ των Καλάθη,Ντόρσεϊ,Παπαγιάννη(!) είναι πάντα μια ακριβή ομάδα που έχει στόχο το Φάιναλ Φορ! Έμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφς.

Καλή φροντ λάιν γεμάτη ,αθλητική και με πολλούς ρολίστες. Πάντως δεν έχει διάρκεια. Παίζει και καλή άμυνα πολλές φορές. Καλή έδρα (11-1!)παρά την ήττα από τον Αστέρα μέσα.Εχει φάει 25π στο Κάουνας πάντως! Ηττα 76-69 στο Μονακό από 27-38 καθώς κόλλησε στο σκορ στο δεύτερο μέρος.

Εκτίμηση: Over