logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες σε τρία μέτωπα!
 10/2/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Άρη και ο Παναιτωλικός τον Ατρόμητος στα ματς με τα οποία ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΟΦΗ

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, που άφησε τον Ολυμπιακό μακριά και από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις, με την απομάκρυνση του Άλβες, την επιστροφή του Κοβάσεβιτς, ενώ αλλάζουν και προπονητή με τον Καρβαλιάλ να αποτελεί παρελθόν. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν αντίδραση και στο Καραϊσκάκη έχουν μία νίκη στα τρία τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ήττα από την Κηφισιά έφερε τον ΟΦΗ σε δύσκολη θέση, καθώς έμεινε εκτός στόχων και αν δεν προσέξει μπορεί να μπει και σε περιπέτειες για την παρουσία του στην κατηγορία. Το μέλλον είναι αβέβαιο με σενάρια για την παρουσία του Μπούση στον σύλλογο, «στον αέρα» είναι και ο Μελ και αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 1/1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- AΡΗΣ

Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε όχι να κερδίσει, αλλά και να αποφύγει τη βαριά ήττα στον αγώνα με την Λαμία και πλέον βρίσκεται μόνος στην τελευταία θέση. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δέχεται γκολ στα έξι τελευταία ματς και μπορεί να μην έχει σημαντική διαφορά να καλύψει, δεν παίρνει όμως αποτελέσματα που χρειάζεται. Με τον Άρη δεν έχει άλλη επιλογή να παλέψει, καθώς «καίγεται» για βαθμούς.

Ο Άρης έφτασε κοντά στην Τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, αλλά δέχθηκε στις καθυστερήσεις το γκολ του Πανσερραϊκού. Διατηρείται στην πέμπτη θέση, με μεγάλο στόχο το Κύπελλο και ακολουθεί ο πολύ σημαντικός πρώτος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό. Μακριά από το γήπεδο του είναι αήττητος στα τρία τελευταία ματς στο πρωταθλήματος και πέντε συνολικά συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης Γκολ-γκολ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Παναιτωλικός «τσίμπησε» τον βαθμό στον Βόλο, αλλά εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση και «καίγεται» για το τρίποντο. Στο γήπεδο του κέρδισε τον ΟΦΗ στο Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη ένα μήνα. ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον Άρη στο Κύπελλο, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Με αυτό το σκεπτικό κάνει το πλάνο του ο Πετράκης.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον είναι επτά βαθμούς μακριά από την εξάδα. Βλέπει να χάνονται όλοι οι στόχοι με τις απώλειες που είχε στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει τρεις σερί ήττες στις δύο διοργανώσεις και η τελευταία του νίκη στο πρωτάθλημα ήταν πριν ένα μήνα στον Βόλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Ατρόμητος Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2024-25