logo as
   [153] ΙΤΟΥΑΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ Final 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

N. Ζελιαναίος: Λέστερ και Λανς!
 10/2/2024

Η Λέστερ στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και η Λανς στην Α Γαλλίας έχουν καλή τύχη για νίκες κόντρα σε Γουότφορντ και Στρασβούργο αντίστοιχα.

Γουότφορντ και Λέστερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το διπλό έχει πρώτη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Λέστερ είναι μια διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και βαδίζει ολοταχώς για την επιστροφή της στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Αλεπούδες» μετρούν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα δέκα τελευταία τους ματς και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσαν με σκορ 5-0 εκτός έδρας την Στόουκ. Η Γουύτφορντ από την άλλη πλευρά δεν έχει σημειώσει νίκη στα τρία τελευταία της ματς με δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στο πιο πρόσφατο από αυτά τα ματς ηττήθηκε 1-0 από την Κάρντιφ. Σημειώστε ότι η Λέστερ μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία της παιχνίδια με την Γουότφορντ, εντός και εκτός έδρας από τις 4 Δεκεμβρίου 2019 και μετά. Στο τελευταίο τους παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο στις 15/05/22 Γουότφορντ – Λέστερ 1-5. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου Λέστερ – Γουότφορντ 2-0.

Η Λανς υποδέχεται στο «Φελίξ Μπολάρ» το Στρασβούργο για την 21η αγωνιστική στο Σαμπιονά και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Η Λανς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με δύο σερί νίκες στα εκτός έδρας ματς με Τουλούζ (0-2) και Ναντ (0-1) ενώ το Στρασβούργο έχει μία ισοπαλία (1-1 με την Κλερμόν και μία ήττα (1-2 εντός από την Παρί Σεν Ζερμέν) στα δύο τελευταία ματς. Παράλληλα το Στρασβούργο είναι κουρασμένο αφού μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο με την Χάβρη, την οποία νίκησε με σκορ 3-1. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου Στρασβούργο – Λανς 0-1. Γενικότερα η Λανς μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς με το Στρασβούργο. Η Λανς μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες εντός έδρας και το Στρασβούργο εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο άσσος αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

246. Γουότφορντ – Λέστερ 2 (1,74)

354. Λανς – Στρασβούργο 1 (1,62)