logo as
   [150] ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο Λονδίνο!
 10/2/2024

Αρκετά σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι στο Λονδίνο όπου η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον. Από εκεί και πέρα, Φούλαμ και Μπόρνμουθ υπόσχονται αρκετά τέρματα στην μεταξύ τους συνάντηση.

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Η Φούλαμ βρέθηκε 2-0 μπροστά στο Μπέρνλι, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία και είναι τρία ματς χωρίς νίκη και με ένα τρίποντο σε επτά. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, εντός έχει πάρει και τις έξι τελευταίες νίκες πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει κερδίσει εκεί την Μπόρνμουθ από το 1992. Εκτός οι μπακ Μπάσι, Ντιόπ, οι μέσοι Ιγουόμπι, Γουίλσον, εκτός ο αρχισκόρερ Χιμένες, αμφίβολος ο επιθετικός Τραορέ, μπορεί να ξεκινήσει ο επιθετικός Μπρόγια, που ήρθε από την Τσέλσι.

Η Μπόρνμουθ προηγείται δύο σερί ματς πρωταθλήματος πριν το δεκάλεπτο, αλλά μένει σε ισοπαλία 1-1, ενώ δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα, εκτός έχει πάρει φέτος περισσότερες νίκες απ’ ότι εντός, ενώ έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ στα τελευταία 11 ταξίδια. Ο Σολάνκι σκοράρει πέντε σερί ματς με Φούλαμ. Eκτός οι μπακ Άαρονς, Φρέντερικς και ο μέσος Άνταμς, αμφίβολοι Κρίστι (μέσος), Ουνάλ (επιθετικός), τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μπίλινγκ (3 αγ.).

Εκτίμηση: Goal+Over

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Η Τότεναμ, προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Έβερτον, αλλά περιορίστηκε στο Χ και παραμένει εκτός τετράδας, παρ’ όλο που έχει μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, πληρώνει έξι σερί γκολ – γκολ και οver 2.5 στο πρωτάθλημα, όπως και σε 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια, ενώ ο Ρισάρλισον σκοράρει σε τέσσερις σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Σέσενιον, ο μέσος Λο Τσέλσο και ο επιθετικός Σόλομον, επιστρέφει ο αρχισκόρερ Σον (αρχισκόρερ).

Η Μπράιτον διέλυσε την Πάλας και επέστρεψε σε νίκες και γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, εκτός έδρας όμως δεν έχει νίκη πέντε αγωνιστικές, με μόνο ένα τρίποντο σε εννέα ταξίδια. Συνολικά, έχει τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα με 8. Ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο, έχει φτάσει τα 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο μπακ Φέλτμαν, οι μέσοι Μίλνερ, Μαρτς και οι επιθετικοί Ενσίσο, Αντινγκρά, επιστρέφει ο εξτρέμ Μιτόμα.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2024-25