logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Το ντέρμπι της Τούμπας!
 11/2/2024

Το ντέρμπι της Τούμπας δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στις Σέρρες.

ΚΗΦΙΣΙΑ- ΒΟΛΟΣ

Η Κηφισιά ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο παιχνίδι του Μπράτσου στον πάγκο της και πέτυχε στον αγώνα στο Ηράκλειο το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα, που της επέτρεψε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο 2024 (η τελευταία ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου).

Ο Βόλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό, με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του είναι πάνω από Παναιτωλικό, Κηφισιά και ΠΑΣ, αλλά εξακολουθεί να είναι υπό πίεση. Έχει ένα αρνητικό σερί μετά από παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς η τελευταία ήταν τον Δεκέμβριο, εκτός έδρας, με την Λαμία (μοναδική μακριά από το Πανθεσσαλικό).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κηφισιά-Βόλος Γκολ-γκολ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός πήρε τον βαθμό στον αγώνα με τον Άρη με γκολ στις καθυστερήσεις και αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία στο γήπεδο του στο πρωτάθλημα, ενώ συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Με τους βαθμούς που έχει παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις, αλλά θέλει κι άλλα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη μεγάλη νίκη που έψαχνε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει ένα σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρώτα, να κερδίσει και στις Σέρρες, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Τούμπα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 2/2

ΛΑΜΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η εκπληκτική Λαμία ήταν εντυπωσιακή και στα Γιάννινα, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, έχει τρεις συνεχόμενες συνολικά στο πρωτάθλημα και δύο σερί στο γήπεδο της και πάει στο ντέρμπι της εξάδας, καθώς με νέο τρίποντο θα αποκτήσει απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον Αστέρα και θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υπέρβαση και τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Ο Αστέρας μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια έχασε τη θέση του στην εξάδα και πάει στην Λαμία, όπου χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα για να μη δει την αντίπαλο του να ξεφεύγει στη «μάχη» για την παρουσία στα πλέι οφ. Η ομάδα της Τρίπολης έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς να παίρνει αποτέλεσμα, ενώ έχει αρκετές επιτυχίες συνολικά μακριά από το γήπεδο της.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία-Αστέρας Τρίπολης Χ

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην απώλεια βαθμών στο Περιστέρι, αλλά στο τέλος βρήκε τις λύσεις, πέτυχε μία ακόμη νίκη, συνεχίζει μόνος στην κορυφή, ενώ σκόραρε για 19ο συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο παιχνίδι που δεν το έκανε, ήταν το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τώρα, έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει πέντε βαθμούς από την αντίπαλο του, αλλά και να πάρει ρεβάνς για την ήττα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και σκοράρει εύκολα στα τελευταία ματς με τον Πόνσε να έχει φορμαριστεί, ενώ προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Πάει στην Τούμπα έχοντας πάρει τον… αέρα του ΠΑΟΚ από πέρσι (μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία ματς σε οποιαδήποτε έδρα και διοργάνωση) με στόχο το τρίποντο που θα τη φέρει στην κορυφή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2024-25